به گزارش ایرنا، محمدعلی سبحانی روز سه شنبه درنشست مسوولان سازمان منطقه آزاد قشم و سرمایه گذاران خارجی افزود: منطقه آزاد قشم یك سازمان بالا دستی است و مدیرعامل این سازمان بر جزیره احاطه كامل دارد.
وی ادامه داد: این امر باعث می شود بستر لازم برای سرمایه گذاران خارجی در جزیره قشم فراهم شود.
سبحانی با اشاره به خروج ترامپ از برجام گفت: برجام یك قرارداد جهانی مناسب با پشتوانه قطعنامه شورای امنیت است.
وی اظهار داشت: شرایط بوجود آمده برای جمهوری اسلامی ایران مومقت است و برخی موانع ایجاد شده توسط ترامپ در خصوص برجام، نمی تواند به رابطه ایران را با دوستان این كشور در اروپا و سایر كشورها آسیب بزند.
سفیر ایران در قطر افزود: اختلافات ترامپ با اروپاییان عمیقتر از مشكلات آمریكا با جمهوری اسلامی است و تلاش می شود كه آمریكا با درك مساله به برجام بازگرد و تعاملی سازنده در جهان برقرار شود.
وی از تمام كشورها مخصوصا كشورهای اروپایی خواست نسبت به اقدامات یكجانبه آمریكایی ها شجاع باشند و به قراردادهای منعقد شده پایبند بمانند.
سفیر آفریقای جنوبی در ایران نیز گفت: هیچگونه محدودیتی نداریم كه در كنار ایران باشیم و از این كشور حمایت كنیم.
خوملاو ویكا مزوی (khomlao vika mazzwi) افزود: تعدادی از كشورهای آفریقایی و از جمله آفریقای جنوبی از بزرگترین سرمایه گذاران در ایران هستند كه با این كشور تجارت می كنند.
وی ادامه داد: اگرچه كشورهای آفریقایی همانند اروپا مكانیزم مالی طراحی نكردند اما این كشورها به تنوع كشورهای دوست كه با آنها روابط تجاری داشته باشند، اعتقاد دارند.
رایزن اقتصادی سفارت اتریش در ایران نیز در این جلسه گفت: بهترین راهی كه می توان آینده را رقم زد این است كه از هم اكنون با اغتنام فرصت كار را آغاز كرد.
كریستف گرابمایر (grabmayer Christoph) افزود: مردم ایران و تاجران و غعالان حوزه كسب و كار همواره در شرایط سخت بهترین راه را برای ادامه كار پیدا می كنند.
وی خاطرنشان كرد: دولت اتریش و فعالان اقتصادی این كشور تمایل دارند با شركت های ایرانی همكاری و مراوده داشته باشند.
رایزن اقتصادی سفارت روسیه در ایران نیز گفت: روابط روسیه و ایران بسیار عمیق است و روسیه تمایل به عمیق تر شدن این روابط دارد.
آلكسی براژین ( brajin aleksi) افزود: امید است روابط دو كشور بیش از پیش وسیع تر شود و رونق بیشتری داشته باشد.
در این نشست سفرا و نماینده های كشورهای افغانستان، روسیه، اتریش، هندوستان، آفریقای جنوبی و قزاقستان با ظرفیت های اقتصادی جزیره قشم آشنا شدند.
جزیره قشم با مساحت یك هزار و 500 كیلومتر در سال های 1369 و 1370 با تصمیم دولت به 2 بخش منطقه آزاد با مساحت 300 كیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یكهزار و 200 كیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تكنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و كسب در آمدهای ارزی از جمله هدف های ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارك با 150 هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان قرار دارد.
7500 /6048
سفیر ایران در قطر:
منطقه آزاد قشم، محلی مناسب برای حضور سرمایه گذاران خارجی است
۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۱۰
کد خبر:
83280662
قشم - ایرنا - سفیر جمهوری اسلامی ایران در قطر گفت: سازمان منطقه آزاد قشم و این جزیره، مكان مناسبی برای حضور سرمایه گذاران خارجی است و هیچ نكته منفی در این جزیره برای سرمایه گذاری پیدا نمی شود.