به گزارش ايرنا حجت الاسلام والمسلمين سيدمهدي قريشي روز چهارشنبه در جلسه شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان غربي كه با محوريت رونق توليد برگزار شد، افزود: همانطور كه در بحث مديريت سيل اخير در كشور مديريت جهادي با همراهي قشر جوان كارساز بود، در حوزه توليد نيز با هدايت جوانان مي توان شاهد موفقيت بود.
وي با اشاره به لزوم تشويق افراد موفق در امر توليد ادامه داد: بايد رسانه هاي استاني جهادگران توليدكننده و كساني كه در اين راستا موفق بوده اند را به مردم معرفي كنند زيرا معرفي اين افراد در جامعه اثر مثبتي را در بين مردم دارد.
وي بيان كرد: معرفي توليدات استاني نيز بايد در اولويت بعدي رسانه ها باشد تا مردم آذربايجان غربي با محصولات توليدي داخل استان آشنا باشند و كالاي داخلي و با كيفيت را مصرف كنند.
وي اظهار داشت: سازمان ها و ارگان هاي اجرايي و اداري استان بايد از خريد محصولات و توليدات خارجي پرهيز كنند و خريد محصولات توليدي آذربايجان غربي بايد در اولويت باشد.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي گفت: در صورتي كه صنعت استان با خريد محصولات بومي رونق يابد، سود حاصل از اين امر به خود منطقه برمي گردد و رونق چرخه توليد را رقم مي زند.
حجت الاسلام والمسلمين قريشي ادامه داد: دانشگاه نيز بايد با برقراري ارتباط بين صنعت و كارآفريني زمنيه رونق توليد با همراهي علم را ميسر كند.
وي اضافه كرد: آموزش و پرورش نيز مي تواند با آموزش صحيح دانش آموزان، ذهن جوانان را براي آينده آماده كند و در اين صورت مي توان نسل بعدي را براي رونق توليد آماده تر كرد.
وي همچنين با اشاره به لزوم توجه به مساله حجاب و عفاف اظهار داشت: وضعيت امروز در جامعه به هيچ وجه قابل قبول نبوده و اگر به همين منوال ادامه يابد، حجاب در جامعه قابل كنترل نخواهد بود.
وي با ابراز نارضايتي از نبود پوشش اسلامي در داخل خودروها ادامه داد: اين امر قابل قبول نيست و بايد با فرهنگ سازي از آن جلوگيري شود.
امام جمعه اروميه با اشاره به اينكه بايد شوراي فرهنگ عمومي استان در خصوص رعايت حجاب و عفاف با جديت وارد عمل شود، بيان كرد: نخستين مرحله در اين خصوص، كنترل و نظارت بر نحوه پوشش كاركنان دستگاه هاي اجرايي است كه بايد مورد توجه مديران قرار گيرد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: بايد خودباوري را در بين مردم زنده كرد كه در صورت تحقق آن، زمينه رونق توليد فراهم مي شود.
حجت الاسلام ناصر خداياري ادامه داد: جهاد نقطه آغاز رونق توليد است و با ايجاد خودباوري در بين مردم مي توان به اين نقطه رسيد.
وي بيان كرد: گره گشايي در كارها و برطرف كردن موانع از مهمترين وظايف ما بوده زيرا خروجي كار ما رضايت مردم است.
معاون امور صنايع سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: 12 برنامه براي رونق توليد در اين استان مشخص شده است و همچنين تسهيلاتي از محل اعتبارات صندوق توسعه ملي براي اين امر تخصيص مي يابد.
معصوم علي اكبري اضافه كرد: 6 هزار و 720 ميليارد ريال از محل صندوق توسعه ملي براي حوزه توليد و اشتغال آذربايجان غربي تخصيص مي بايد كه با اين امر زمينه اشتغال براي هشت هزار و 300 نفر فراهم مي شود.
وي ادامه داد: اين اعتبار در سه بخش تامين سرمايه درگردش، بازسازي و نوسازي واحدهاي توليدي و اتمام طرح هاي نيمه تمام با 60 درصد پيشرفت فيزيكي توزيع مي شود.
وي بيان كرد: 500 واحد توليدي داراي مشكل نيز در آذربايجان غربي شناسايي شده كه اعطاي تسهيلات و راه اندازي اين واحدها طي امسال در اولويت ماست.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس آذربايجان غربي هم در اين جلسه با اشاره به اينكه لازمه رونق توليد رفع موانع است، اظهار داشت: قيمت مواد اوليه توليد، بي ثباتي در بازار، دشواري در تامين مالي از بانك ها و موانع اخذ مجوز براي توليد از جمله مشكلات اين بخش است.
سرهنگ جليل وحيدي ادامه داد: بازاريابي براي توليد، هدايت سرمايه ها، داشتن نيروي متخصص و كاربلد و استفاده از مشوق هاي حمايتي مي تواند زمينه هاي رونق توليد را فراهم كند.
مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آذربايجان غربي نيز جهاد اقتصادي را لازمه رونق توليد دانست و افزود: رعايت عدالت اجتماعي و اقتصادي در جامعه پايه و اساس اين امر است.
حجت الاسلام غلامرضا اسم حسيني ادامه داد: بايد دانشگاه ها با آمادگي كامل در اين زمينه وارد عمل شوند و روحيه جهاد اقتصادي را در بين مردم و مسوولان ايجاد كنند.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري آذربايجان غربي هم بيان كرد: بايد با فراهم كردن زمينه براي بانوان توليدات اين قشر را نيز به نمايش و فروش بگذاريم زيرا بانوان اين استان از توانايي بالايي برخوردار هستند.
شهلا تاجفر اضافه كرد: امسال چهار ميليارد ريال اعتبار براي راه اندازي بازارچه فروش محصولات توليدي زنان در تكاب اختصاص يافته كه به زودي شاهد افتتاح اين بازارچه خواهيم بود.
وي ادامه داد: بالا بردن تاب آوري اجتماعي و اقتصادي براي ايجاد خودباوري در بين مردم از ملزومات بوده و بايد بر روي اين مساله توجه جدي شود.
به گزارش ايرنا در پايان اين جلسه احكام اعضاي شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان غربي با امضاي نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي اعطا شد.
شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان غربي در سال گذشته 62 جلسه برگزار كرده كه اين جلسه هاي 287 مصوبه در سطح استان داشته است.
شهرستان اشنويه با برگزاري يك جلسه جز شهرستاني است كه كمترين جلسه را برگزار كرده و شهرستان سردشت با 12 جلسه بيشترين جلسه را در سطح استان داشته است.
در اين بين شهرستان اروميه با برگزاري هشت جلسه رتبه دوم استان را در برگزاري جلسه شوراي فرهنگ عمومي داشته است.
رهبر معظم انقلاب، امسال را به نام سال رونق توليد نامگذاري فرمودند كه برنامه ريزي هاي لازم در راستاي تحقق اين شعار طي سال جاري انجام شده است.
9918/2093
نماينده ولي فقيه:
مديريت جهادي لازمه رونق توليد در آذربايجان غربي است
۲۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵
کد خبر:
83281957
اروميه - ايرنا - نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي با اشاره به اينكه مديريت جهادي لازمه رونق توليد در كشور و استان است، گفت: بايد مديران در اين خصوص آموزش هاي لازم را فرا بگيرند و آن را در حوزه مديريتي به اجرا درآورند.