علی رسولیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا میزان همراهی و همكاری اركان مدیریتی خراسان رضوی را با اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی ستودنی توصیف و بیان كرد: از ابتدای اجرای این طرح از اواخر پارسال تاكنون 609 پروژه سرمایه گذاری در شهرستانهای مختلف استان با تایید و امضای روسای دادگستری، ائمه جمعه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و فرمانداران به تصویب رسیده كه نشانگر همراهی و همكاری مناسبی است.
وی افزود: این پروژه های سرمایه گذاری طی نشستهایی با حضور استاندار خراسان رضوی در هر شهرستان بررسی شده و تعهداتی كه قرار است بخشهای حاكمیتی تقبل كنند از سوی استاندار به آنان ابلاغ شده است.
معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در مسیر اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در استان هر دستگاه اجرایی كه اختیاراتش در این حوزه محدود بوده و یا بطور كلی اختیاری ندارد موضوع را به صورت مكتوب گزارش می كند تا در ستاد تدبیر و فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی بررسی و از طریق نمایندگان مجلس در سطح ملی پیگیری شود.
وی گفت: بر این اساس نتیجه بررسی مبنی بر اینكه درخواست سرمایه گذار پروژه تایید شده اما به دلیل محدودیت اختیارات مدیران استان پاسخگویی به آن دشوار است، به صورت شفاف اعلام خواهد شد.
رسولیان افزود: موضوع مهم دیگر در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی 'ضعف فرهنگی در حوزه كار و كارآفرینی' است كه باید در چارچوب اقدامات آموزشی با هدف فرهنگ سازی، این ضعف برطرف شود.
وی گفت: از این منظر تلاش شده فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینكه 'كارآفرینی عبادت است' ترویج شو و كارآفرین به عنوان یك مجاهد، مورد وثوق و تكریم جامعه قرار گیرد.
علیرضا رزم حسینی پیش از حضور در سمت استاندار خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری كرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج اجرا كرد كه مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت. وی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج 'طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی' را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا با تقسیم استان به 12 منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری كرده است.
استاندار خراسان رضوی تاكنون در روند اجرای طرح مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی شامل سه ضلع 'كارگزاران حكومتی، سرمایه گذران و كارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی' كه ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند، به 21 شهرستان سفر و در این چارچوب 54 تفاهمنامه اقتصادی را با مسئولان محلی و شركتهای اقتصادی بخش خصوصی به عنوان 'معین' امضا كرده است.
بر این اساس تاكنون با هدف رفع مشكلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق كمتر توسعه یافته خراسان رضوی 609 پروژه با سرمایه گذاری 270 هزار میلیارد ریال و 700 میلیون یورو تعریف شده است.
خراسان رضوی با وسعت 118 هزار و 851 كیلومترمربع معادل 11 میلیون و 740 هزار و 659 هكتار سهمی هفت درصدی از مساحت كل ایران دارد. این استان شامل 29 شهرستان، 70 بخش و دو هزار و 540 روستا است. خراسان رضوی با 8.1 درصد جمعیت كشور شش میلیون و 434 هزار و 501 نفر را نفر را در خود جای داده است. یك میلیون و 733 هزار نفر از جمعیت خراسان رضوی در روستاهای این استان سكونت دارند.
شش هزار و 508 واحد صنعتی با اشتغالزایی 204 هزار نفر و سرمایه گذاری 103 هزار و 700 میلیارد ریال در خراسان رضوی فعال هستند. 95 درصد سرمایه گذاری بخش تولید صنعتی در این استان متعلق به بخش خصوصی است. بیشترین حجم سرمایه گذاری صنعتی در خراسان رضوی به ترتیب متعلق به صنایع فلزی، صنایع غیرفلزی و معدنی، صنایع پتروشیمی و پلیمری است.
7489/1858
معاون استاندار خراسان رضوی: اركان مدیریتی همراهی مناسبی با طرح مثلث توسعه اقتصادی دارند
۲۹ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۲۸
کد خبر:
83283544
مشهد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: از زمان آغاز اجرای طرح 'مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی' با ابتكار استاندار در این منطقه اركان حاكمیتی، مدیریتی در حوزه دولتی و بخش خصوصی همراهی چشمگیر و مناسبی با روند اجرای آن داشته اند.