اردشير شهركي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: هم اينك هفت هزار و 696 هكتار از سطح باغات سيستان و بلوچستان به كشت انواع ميوه گرمسيري اختصاص دارد كه 6 هزار و 333 هكتار آن بارو و بقيه غير بارور است.
وي افزود: سيستان و بلوچستان با دارا بودن شرايط آب و هوايي تقريبا استوايي، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترين ميوه هاي گرمسيري كشور محسوب مي شود به طوريكه در توليد برخي ميوه ها در ايران بي رقيب است.
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: چيكو، گوواوا ، كُنار، نارگيل و موز از عمده ترين ميوه هاي گرمسيري نواحي جنوب اين استان است.
وي افزود: موز از مهمترين محصولات گرمسيري سيستان و بلوچستان است كه نسبت به ساير محصولات گرمسيري بيشترين سطح زيركشت را به خود اختصاص داده به طوريكه در چهار هزار و 500 هكتار از سطح باغات جنوب استان اين محصول كشت مي شود.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان به سبب نزديكي به خط استوا و بهره گيري از رطوبت دريا توانمندي زيادي در توليد محصولات گرمسيري و نيمه گرمسيري و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپايا، گواوا، هندوانه آناناسي، نارگيل، زيتون محلي، انار، مركبات و غيره دارد.
توليد محصولات كشاورزي در سيستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمين هاي برخي مناطق اين استان مانند نيكشهر، سرباز، ايرانشهر، كنارك و چابهار در هر سال توان توليد 2 بار محصول را دارند.
7316**3213
زاهدان- ايرنا- مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: 126 هزار تن انواع ميوه گرمسيري سال گذشته از سطح باغات اين استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.