۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۵۷
کد خبر: 83286104
T T
۰ نفر

عاشقان امام عصر(عج) مسجد جمكران را گلباران كردند

۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۵۷
کد خبر: 83286104
عاشقان امام عصر(عج) مسجد جمكران را گلباران كردند

قم- ايرنا - عاشقان حضرت مهدي (عج) همزمان باسالروز ميلاد باسعادت آن امام همام در نيمه شعبان، مسجد مقدس جمكران، ميعادگاه منتظران را گلباران كردند.

به گزارش ايرنا، خيل عظيم دلدادگان امام عصر(عج) كه از روز گذشته با حضور گسترده در مسجدجمكران، عشق و ارادت خويش را به ساحت اهل بيت(ع) به نمايش گذاشتند، از ساعات ابتدايي روز جاري نيز با در دست داشتن دسته هاي گل به صورت فردي و گروهي در مسجد جمكران حاضر شدند و به گل افشاني اين مكان مقدس پرداختند.
علاقه مندان به ظهور حضرت مهدي(عج) از جاي جاي ايران و ساير كشورهاي جهان امروز در مسجد مقدس جمكران حاضر هستند و هر كدام به رسم و سنت خود، تلاش دارند ارادت خويش را به ساحت ولي عصر(عج) نشان دهند، در همين رابطه گروه هاي مسلمان از كشورهاي منطقه با بر سرگذاشتن دسته هاي گل، بر بالاي سر خود، جلوه هايي زيبا از عاشقي را در فضاي معنوي مسجد جمكران به نمايش گذاشتند.
كودكان و نوجوانان در آيين گل افشاني مسجد مقدس جمكران حضوري پر رنگ داشته و با صميميتي خاص، نشان دادند كه عاشق امام زمان(عج) هستند و براي تعجيل در ظهور ايشان دعا مي كنند.
مسجد مقدس جمكران همزمان با نيمه شعبان سراسر نور است و عاشقان مهدويت با حضور در اين مكان معنوي با امام خويش عهدي تازه مي بندند كه جلوه هايي زيبا را رقم زده است.
اين مكان مقدس روز هفدهم رمضان 373 هجري به فرمان حضرت بقية ‏الله، ارواحنا فداه، در كنار روستاي جمكران تاسيس شد تا همواره پناهگاه شيعيان و پايگاه منتظران ظهور باشد.
محمد بن الحسن العسكري معروف به حجت بن الحسن، دوازدهمين و آخرين امام و همان مهدي موعود است. او فرزند امام حسن بن علي عسكري (امام يازدهم شيعيان) و همچون پيامبر اسلام نامش محمد و كنيه ‌اش ابوالقاسم است. حجت بن حسن در نيمه شعبان سال 255 هجري قمري علي رغم مراقبت هاي ويژه ماموران حكومت عباسي، در خانه امام عسكري(ع) در سامرا چشم به جهان گشود. تولد مخفيانه آن حضرت بي شباهت به تولد حضرت موسي(ع) و حضرت ابراهيم(ع) نيست.
امام مهدي(عج) در سال 260 هجري قمري پس از شهادت حضرت عسكري(ع)ـ همچون حضرت عيسي(ع) و حضرت يحيي(ع) كه در سنين كودكي عهده دار نبوت شده بودندـ در پنج سالگي منصب امامت شيعيان را عهده دار شد و از همين سال غيبت صغري آغاز شد و تا سال 329 هجري قمري ادامه پيدا كرد؛ در اين دوره حضرت مهدي(عج) از طريق چهار نائب به ادامه امور مردم مي پرداخت.
غيبت كبري نيز از سال 329 هجري قمري شروع شد و تا زماني كه خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت، در اين دوره پاسخ به پرسش ها و احكام مردم بر عهده نايبان عام آن حضرت است و حضرت نايب خاصي براي اين دوره معرفي نكرده اند؛ آن بزرگوار پس از سپري شدن دوران غيبت با تشكيل حكومت عدل جهاني احكام الهي را در سرتاسر زمين حاكميت خواهد بخشيد.
7405/ 6133/