۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۴۳
کد خبر: 83287582
T T
۰ نفر
صداقت در فيلم‌هاي ايراني جريان دارد

تهران - ايرنا - داور سي و ششمين جشنواره جهاني فيلم فجر با اشاره به مهمترين مختصات سينماي ايران، گفت: صداقت به بهترين شكل آن در فيلم‌هاي ايراني جريان دارد.

داگلاس فالسون (Douglas Fahleson) در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي ايرنا در مورد سي و هفتمين جشنواره جهاني فيلم فجر اظهار داشت: اين اولين بار است كه در اين جشنواره شركت مي كنم و بسيار تحت تاثير قرار گرفتم.
داور بخش بين الاديان سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر با اشاره به علاقمندي به سينما و فرهنگ ايران، گفت: تجربه ام تاكنون از سينماي ايران بسيار خوب بوده، جشنواره به خوبي برنامه ريزي شده است.
وي در مورد شناخت سينماي ايران، اظهار داشت: بعضي از سينماگران ايراني را مي شناسم، مانند اصغر فرهادي و فيلم هايي مانند بادكنك هاي سفيد و جدايي نادر از سيمين را در ايرلند ديده ام، فيلم هايي كه به طور كلي در كشورهاي غربي توانسته اند جوايزي كسب كنند و مطرح شوند.
فالسون در مورد مختصات سينماي ايران، گفت: صداقت در فيلم هاي ايراني ديده و زندگي به شكل روشني ترسيم مي شود، سينماگران ايراني تصاوير دروغين نمي ‌سازند و احساسات واقعي را مي توان در آنها ديد.

**11 فيلم در بخش بين الاديان
وي در مورد بخش بين الاديان و فيلم هاي اين بخش گفت: 11 فيلم در اين بخش رقابت مي كنند و قبل از مرحله داوري نهايي انتخاب شده اند، 7 فيلم را ديده ام كه از ميان آنها دو يا سه فيلم ايراني بودند.
داور جشنواره جهاني فيلم فجر در مورد بهترين فيلم هاي اين بخش، گفت: يك فيلم توليد مشترك مصري و اتريشي ديده ام به نام «يوم الدين» كه واقعا از ديدن آن لذت بردم، ساختار داستان واقعا خوب بود و از آن لذت بردم.
فالسون گفت: فيلم ديگري كه مرا تحت تاثير قرار داد از گرجستان بود و «نامه» نام داشت كه شعرگونه بود و از آن لذت بردم. دوست دارم فيلم را درك كنم و با احساسات سازنده آن شريك شوم، بيش از موضوعات فني به اين توجه مي كنم چون وقتي ما فيلمي را با هم و در سينما مي بينيم بايد به تجربه مشتركي دست يابيم.
به گزارش ايرنا، سي و هفتمين جشنواره جهاني فيلم فجر شامل بخش هاي متنوعي؛ از جمله بخش هاي اصلي سينماي سعادت، جلوه گاه شرق و جام جهان نما و بين الاديان، بخش هاي جنبي نمايش فيلم‌هاي كلاسيك مرمت شده، مستند زير ذره‌بين، شاخه‌هاي زيتون (پنجره‌اي به دنياي اسلام)، مروري بر آثار سينماي چين، مروري بر آثار سينماي آلمان، نمايش فيلم‌هاي كمدي معاصر، نمايش‌هاي ويژه بهترين كشورها و بازار فيلم است.
افزون بر اين، برنامه هاي مختلفي، چون دارالفنون (اردوي استعداديابي با حضور فيلم­سازان جوان ايران، منطقه و جهان)، نشست‌هاي دانشگاهي، كارگاه‌ها و سمينارهاي آموزشي و بزرگداشت بزرگان سينماي ايران نيز همزمان با 9 روز جشنواره برگزار مي‌شود.
سي و هفتمين جشنواره جهاني فيلم فجر از 29 فروردين تا 6 ارديبهشت در پرديس سينمايي چارسو ميزبان بيش از 250 مهمان از 58 كشور جهان؛ شامل مديران جشنواره‌ هاي جهاني، برنامه‌ ريزان يا نمايندگان انتخاب فيلم از طرف جشنواره ها، سينماگران و علاقمندان به سينماي ايران است. همچنين 28 مهمان از 21 كشور در بخش دارالفنون شركت دارند.
در اين دوره 163 فيلم از 64 كشور جهان در بخش هاي مختلف؛ شامل 9 فيلم كوتاه، 14فيلم بلند پريميير (اولين نمايش)، 41 فيلم بلند و 7 فيلم كوتاه براي اولين بار در آسيا نمايش داده خواهند شد.
فراهنگ**9157** 9053