سرهنگ موسی بزرگی عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از 101 نقطه حادثه خیز در استان سمنان 20 نقطه حادثه خیز در شهر سمنان شناسایی شد.
وی ادامه داد: پنج نقطه حادثه خیز درون شهری در شهرستان سمنان رفع و 15 نقطه حادثه خیز هنوز رفع نشده است.
به گفته وی، نقاط حادثه خیز، برای رفع نقص، به دستگاه های اجرایی مرتبط اطلاع رسانی و ابلاغ شده است.
رئیس پلیس راهور استان سمنان گفت: تصادف های رانندگی منجر به فوت در معابر شهری این استان از بیست و ششم اسفند 97 تا هجدهم فروردین امسال 33 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته كاهش داشت.
وی اضافه كرد: نوروز 97 حدود سه تن و نوروز امسال 2 تن در معابر شهری استان سمنان در اثر تصادف جان باختند.
وی بابیان این كه نوروز 98 حدود 90 نفر و در سال 97 حدود 107 نفر در تصادف های درون شهری مجروح شدند، تصریح كرد: نوروز امسال تصادف های جرحی در معابر شهری 16 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته كاهش یافت.
بزرگی خاطر نشان كرد: كاهش سوانح فوتی و جرحی در معابر شهری استان سمنان نشان دهنده موثر بودن اقدام های پلیس راهور و ترویج فرهنگ ترافیكی در بین مردم است.
رئیس پلیس راهور استان سمنان گفت: آموزش و پرورش، رسانه ها و مهد كودك ها باید بیش از پیش در فرهنگ سازی و آموزش خطرات ناشی از رعایت نكردن قوانین راهنمایی و رانندگی در سمنان تلاش كنند.
به گزارش ایرنا، در هر 33 دقیقه یك هموطن در حوادث جادهای كشور جان خود را از دست میدهد، واژگونی خودرو در نقاط حادثه خیز، با بیش از 30 درصد، پرشمارترین سانحه منجر به فوت در جاده های كشور است كه این رقم در استان سمنان تا 65 درصد هم میرسد.
استان سمنان بیش از هشت هزار و 612 كیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و راه روستایی دارد، بیش از 600 كیلومتر از مسیر بیش از 900 كیلومتری محور تهران- مشهد از استان سمنان عبور میكند كه به دلیل تردد سالانه بیش از 20 میلیون نفر، جاده های سمنان یكی از محورهای پرترافیك كشور به شمار می رود.
7342/6103
سمنان- ایرنا- رئیس پلیس راهور استان سمنان گفت: 101 نقطه حادثه خیز در معابر شهری استان شناسایی شده بود كه در 39 نقطه نقص ها رفع شد و 62 نقطه اكنون حادثه خیز است.