عزيز سهندي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 11 هزار و 375 يتيم و فرزند محسنين در آذربايجان غربي تحت حمايت كميته امداد هستند و از خدمات اين نهاد حمايتي بهره مند مي شوند.
وي اضافه كرد: از اين تعداد پنج هزار و 684 فرزند يتيم و پنج هزار و 691 فرزند محسنين هستند كه مورد حمايت كميته امداد قرار دارند.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي با اشاره به اهتمام اين نهاد در يافتن حامي براي ايتام و محسنين بيان كرد: هماكنون 21 هزار و 663 حامي نيكوكار در راستاي حمايت از ايتام و فرزندان محسنين با اين نهاد تعامل مستمر دارند.
وي ادامه داد: سال گذشته اين حاميان خيّر در قالب طرح اكرام ايتام و محسنين 213 ميليارد ريال به ايتام نيازمند و فرزندان محسنين استان كمك كردند كه نسبت به زمان مشابه سال گذشته 20درصد رشد داشته است.
سهندي گفت: متوسط بهره مندي ايتام و فرزندان محسنين از اين كمك ها در ماه حدود 82 هزار تومان است و در صدد هستيم اين رقم افزايش يابد تا بتوانيم زمينه كاهش مشكلات اين افراد را فراهم كنيم.
مديركل كميته امداد آذربايجانغربي اظهار داشت: هم اكنون سرانه هر يتيم ماهانه 209 هزار تومان و سرانه فرزندان محسنين براي هر نفر ماهانه 103هزار تومان است.
وي بيان كرد: سردشت با 976 فرزند بيشترين و انزل با 230 فرزند كمترين تعداد يتيم و محسنين را در آذربايجانغربي دارد.
وي افزود: علاوه بر كمك هاي مالي، برخي از حاميان در خصوص كمكهاي تحصيلي، درماني و جهيزيه ايتام و فرزندان محسنين نيز با كميته امداد آذربايجانغربي مشاركت ميكنند.
وي بيان كرد: طرح اكرام ايتام از سال 1378 به منظور تامين هزينه هاي معيشتي، درماني، تحصيلي، مسكن و ساير نيازهاي فرزندان محروم از نعمت پدر توسط كميته امداد اجرا مي شود.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي افزود: افراد حقيقي يا حقوقي كه در اين طرح «حامي» ناميده ميشوند و با مراجعه به كميته امداد امام (ره) يا درگاههاي الكترونيك و تكميل فرم اعلام همكاري، آمادگي خود را جهت تحت حمايت گرفتن يك يا چند كودك يتيم اعلام ميكنند.
وي اضافه كرد: مدت حمايت حداقل يك سال بوده كه طي آن حامي به صورت ماهيانه مبلغ تعهد شده خود را به شماره حساب كميته امداد امام (ره) محل سكونت فرد مورد نظر با شناسه مخصوص واريز ميكند.
سهندي گفت: علاوه بر طرح اكرام ايتام، طرح محسنين نيز از سال 1390 به منظور جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي در بين فرزندان بي سرپرست و زن سرپرست خانوار در كميته امداد كشور و به تبع آن در استان اجرا مي شود.
وي اضافه كرد: مردم خير و نيكوكار استان مي توانند با روش هاي مختلفي از جمله پرداخت اينترنتي از طريق آدرس www. Emdad.ir، كمك به كميته امداد سايت بانك ملت، شماره شبا شماره حساب اكرام ايتام و محسنين به شماره 12000000000451286790IR با درج شناسه حامي، نرم افزار موبايلي سكه و انتقال كارت به كارت به شماره 610433777087763 از طريق عابر بانك ملت با شناسه خود حامي به طرح اكرام ايتام و محسنين استان كمك كنند.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: اين نهاد حمايتي در راستاي افزايش حمايت از ايتام و محسنين استان اقدام به افزايش تعهدات ماهيانه حاميان، اخذ كمك هاي مبتني بر نياز از جمله درمان، پوشاك، مسكن و بسته هاي تحصيلي و استفاده از روش هاي مجازي كرده است.
وي ادامه داد: تمامي تلاش ما در اين نهاد حمايتي در استان زدودن رنگ فقر از زندگي افراد تحت پوشش است و تمامي توان خود را در راستاي توانمند كردن خانواده هاي مددجويان به كار گرفته ايم.
به گزارش ايرنا طرح هاي «اكرام ايتام» و «محسنين» از جمله طرحهايي است كه كميته امداد امام خميني (ره) به منظور استفاده از مشاركت مردمي در رسيدگي به نيازمندان اجرا مي كند.
طرح «محسنين» نيز مربوط به كودكاني است كه يا پدر و مادر آنان از يكديگر جدا شده اند و تحت سرپرستي مادرشان هستند يا آن كه پدرشان در قيد حيات است اما به دليل بيماري قادر به تامين معاش خانواده نيست.
فرد حامي بايد ماهانه حداقل 20 هزار تومان به حساب هر يك از كودكان تحت حمايت خود واريز كند.
بيش از يك ميليون حامي از سراسر كشور سرپرستي كودكان يتيم تحت پوشش كميته امداد امام (ره) را برعهده گرفته اند و سايه مهرباني خود را بر سر آنان گستراندهاند.
8137/3072
اروميه - ايرنا - مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: حدود 2 حامي براي هر يتيم و فرزند محسنين در سطح استان وجود دارد كه در صدد هستيم اين رقم را امسال افزايش دهيم.