۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۵۹
کد خبر: 83291789
T T
۰ نفر
ايجاد روزنامه نگاري بحران در كشور مطرح است

رشت - ايرنا - مديركل دفتر مطالعات و برنامه ريزي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بيان كرد: با توجه به اتفاقات اخير و بحران سيل ، ضرورت ايجاد روزنامه نگاري بحران در كشور مطرح شده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، حميد ضيايي پرور روز پنجشنبه در آئين اختتاميه جشنواره آسيب شناسي اجتماعي در رسانه هاي گيلان و كاريكاتور در رشت افزود: براي نخستين بار دوره هاي آموزشي در رابطه با آسيب هاي اجتماعي در كشور برنامه ريزي شده كه پرداختن به روزنامه نگاري بحران، يكي از اين موارد است.
وي اظهار داشت : همچنين در حوزه تاليف كتاب و منبع در حوزه روزنامه نگاري آسيب هاي اجتماعي نيز ضعف هايي وجود دارد كه بناست با همكاري محققان و نويسندگان اين حوزه، توليد محتوا شده و كتاب ها پس از انتشار بعنوان منبع در اختيار حوزه رسانه قرار گيرد.
وي تصريح كرد: طي سال گذشته و امسال، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در چهار حوزه رسانه ، بازي هاي رايانه اي، رسانه هاي ديجيتال و كانون هاي فرهنگي هنري مساجد با وزارت كشور همكاري كرده و در اين چارچوب تفاهمنامه اي با عنوان كاهش آسيب هاي اجتماعي منعقد شده است.
ضيايي پرور افزود: آنچه مربوط به دفتر مطالعات و برنامه ريزي مي شود؛ ساماندهي چند كار و همكاري با خانه هاي مطبوعات كشور است كه تفاهمنامه اي منعقد شده و مبناي آن توليد محتوا سه هزار و 600 اثر در خصوص آسيب هاي اجتماعي و انتشار آن از طريق شبكه سراسري خانه مطبوعات است .
وي اظهار داشت : اين توليد محتوا آغاز شده و تا كنون يك هزار اثر در اين خصوص توليد شده و همچنين پروتكل آسيب هاي اجتماعي و بايد ها و نبايد هايي كه بر اساس استاندارهاي جهاني در اين حوزه مطرح است نيز در حال تدوين است.
وي با بيان اينكه زبان هنر قوي ترين زبان براي ارتباط با مخاطب است، تاكيد كرد: رسانه ها مي بايد در خصوص توليد محتوا در ارتباط با كاهش آسيب هاي اجتماعي، توليد محتواي جوان پسند را مورد اهتمام قرار دهند .
فراخوان جشنواره آسيب شناسي اجتماعي در رسانه هاي گيلان و كاريكاتور، با هدف پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و ارتقاي سطح سلامت استان به عنوان يك مسئوليت همگاني از دي ماه سال گذشته منتشر شد و مورد استقبال رسانه هاي استان قرار گرفت.
١٢٢ اثر در رشته‌هاي «گزارش»، «سرمقاله و مقاله»، «خبر» و «عكس» جمع آوري شد و توسط دو نفر از صاحب نظران رسانه مورد داوري قرار گرفت.
در بخش كاريكاتور آسيب‌هاي اجتماعي نيز تعداد ٤٨ اثر در محورهاي «تكدي‌گري»، «نقش رسانه‌ها در ريشه‌يابي و پيشگيري از انحرافات اجتماعي»، «حاشينه‌نشيني و نقش آن در افزايش ناهنجاري‌هاي اجتماعي نظير كودكان كار، مفاسد اجتماعي، اعتياد، تكدي‌گري»، «اعتياد، طلاق، تكدي‌گري و نقش آنها در فروپاشي نهاد خانواده» و «نقش اقتصاد مقاومتي در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي» به دبيرخانه جشنواره ارسال شد و مورد داوري قرار گرفت و از برگزيدگان اين جشنواره تجليل شد.
1881/2007