به گزارش خبرنگار ايرنا ، علي اصغر يوسف نژاد روز شنبه در نشست شوراي اداري مازندران در ساري افزود : براي تكميل اين پروژه هاي عمراني 500 تا 700 هزار ميليارد تومان اعتبار مورد نياز است كه با بودجه هاي عمراني فعلي به سرانجام نمي رسد.
نماينده مردم ساري و مياندرود در مجلس شوراي اسلامي بودجه عمراني كشور در سال جاري را حدود 15 هزار ميليارد تومان اعلام كرد و گفت : با اين اعتبار اندك تكميل پروژه هاي نيمه تمام چند دهه زمان مي برد.
يوسف نژاد لازمه تسريع در تكميل پروژه هاي عمراني را واگذاري آن به بخش خصوصي دانست و افزود : بايد راهكاري پيشنهاد شود تا بخش خصوصي در قالب اقتصاد مقاومتي براي تكميل اين پروژه ها وارد ميدان شود.
وي با انتقاد از بي توجهي به اقتصاد مقاومتي در سطح ملي و استاني بر توجه به اين بخش براي رونق توليد و اقتصاد كشور تاكيد كرد.
**پيگيري اجرايي شدن منطقه آزاد
عضو هيات رئيسه مجلس همچنين از تاخير در اجرايي شدن منطقه آزاد براي مازندران انتقاد كرد و دليل آن را هم نبود همدلي و همكاري در سطح استان برشمرد.
يوسف نژاد از استاندار مازندران كه از نيروهاي بومي استاني است و زمستان سال گذشته به عنوان بيست و سومين استاندار اين استان معرفي شد خواست تا با ايجاد همگرايي و همدلي ، اجرايي شدن منطقه آزاد را يپگيري كند.
وي از پايين بودن ريسك مديريتي در اجراي پروژه هاي عمراني در سطح مازندران نيز انتقاد كرد و دليل اين كار را ناشي از تذكرات متعدد دستگاههاي نظارتي دانست.
** عدم تفويض اختيار استاني
نماينده مردم بابل در مجلس شوراي اسلامي نيز از عدم تفويض اختيار مديران استاني به شهرستاني انتقاد كرد و كندي برخي تصميم گيري در شهرستان ها را ناشي از عدم تفويض اختيارات دانست.
حسين نيازآدري گفت: در شرايطي كه فرمانداري ويژه در شهرستان بابل تشكيل شد، ولي همچنان اختيارات لازم به اين فرمانداري و ادارات شهرستاني داده نشده است.
** نقش سدها در كاهش خسارت سيل در مازندران
نماينده مردم قائمشهر، سوادكوه، سوادكوه شمالي، سيمرغ و جويبار در مجلس شوراي اسلامي هم با خوب توصيف كردن مديريت بحران سيل اخير در مازندران ، از استاندار به عنوان رئيس شوراي هماهنگي مديريت بحران قدرداني كرد و گفت : وجود 10 سد موجود استان كه ميزان آبگيري آن به حدود 400 ميليون متر مكعب مي رسد ، باعث شد تا خسارت هاي ناشي از سيل در مازندران كاهش يابد.
سيدعلي ادياني در عين حال از تاخير در تخصيص بودجه براي اتمام 10 سد نيمه كاره مازندران انتقاد كرد و افزود : برخي از پروژه هاي سد سازي استان از حدود دو دهه پيش با وجود تصويب همچنان به مرحله اجرايي نرسيده است.
وي از سد كسليان در سواد كوه به عنوان يكي از اين سدها نام برد و گفت كه پس از دو دهه در بودجه سال 98 اعتبار اجرايي گرفت.
عضو كميسيون تلفيق بودجه 98 مجلس شوراي اسلامي از بي توجهي به بيمه سپاري در برابر حوادث غير مترقبه در كشور نيز انتقاد كرد و خواهان رفع اين مشكل در سطوح ملي شد.
ادياني افزود : نبود بيمه حوادث و بلاياي طبيعي در سطح كشور باعث شده تا خرابي ناشي از سيل سال جاري به چندين هزار ميليارد ريال برسد بر دوش دولت قرار گيرد.
** قدرداني از عملكرد استاندار در سيل
عبدالله رضيان يكي ديگر از نمايندگان شهرستان هاي قائمشهر، سوادكوه، سوادكوه شمالي، جويبار و سيمرغ در مجلس شوراي اسلامي از آنچه كه ' مديريت خوب و بموقع ' استاندار مازندران در كاهش بحران سيل ناميد قدرداني كرد و گفت : در شرايط فعلي نيز بايد براي بازسازي ناشي از خسارت سيل در استان نيز مديران ارشد استاني پاي كار باشند تا رضايتمندي مردم خسارت ديده ادامه دار باشد.
** بي توجهي به مديريت بحران
رئيس مجمع نمايندگان مردم مازندران در مجلس شوراي اسلامي نيز از بي توجهي به مديريت بحران در سطح كشور انتقاد كرد و نتيجه برخي از مشكلات و خسارت هاي ناشي از حوادث را نبود مديريت بحران بيان كرد.
ولي الله نانواكناري خواهان توجه به مديريت بحران در سطح كشور و استاني شد .
6982/1654
عضو هيات رئيسه مجلس :
71 هزار پروژه نيمه تمام در كشور وجود دارد
۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۳۸
کد خبر:
83293028
ساري - ايرنا - عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت : در حال حاضر حدود 71 هزار پروژه نيمه تمام در كشور وجود دارد كه تكميل آنها نيازمند اتخاذ تدابير لازم است.