۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۵۲
کد خبر: 83293458
T T
۰ نفر

طرح توسعه مشاغل خانگی در 9 استان در دست اجرا است

۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۵۲
کد خبر: 83293458
طرح توسعه مشاغل خانگی در 9 استان در دست اجرا است

بیرجند - ایرنا - رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی اكنون در 9 استان كشور برای 20 هزار نفر در دست اجرا است.

به گزارش ایرنا، مهناز امامدادی روز شنبه در حاشیه نشست بررسی روند اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: الگوی توسعه مشاغل خانگی از سال 96 تصویب شد اما بخش عمده ای از پیاده سازی و اجرای آن در سال 97 اجرا شد.
وی بیان كرد: اكنون این طرح در استان‌ های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، آذربایجان غربی، كرمانشاه، كردستان، لرستان، چهار محال و بختیاری و ایلام در دست اجرا است.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: با توجه به موفقیت های به دست آمده از طرح مذكور، در صورت اختصاص اعتبار امسال این طرح در سایر استان ها نیز پیاده سازی خواهد شد.
وی با بیان اینكه طرح یاد شده در سه فاز اجرایی می شود عنوان كرد: در فاز نخست ظرفیت ها و توانمندی های مختلف استان های پایلوت شناسایی شد البته ظرفیت ها از جنس صرف منابع نبود و شخصت های حقیقی و حقوقی كه می توانستند اثرگذاری لازم را در این طرح داشته باشند شناسایی شدند.
امامدادی، توانمندسازی متقاضیان را از اهداف فاز دوم طرح ملی نوین توسعه مشاغل خانگی دانست و اضافه كرد: هدف از اجرای این طرح كاهش وابستگی افراد به وام، افزایش قدرت اجرایی و كاری متقاضیان است.
وی یادآور شد: به منظور كاهش وابستگی ها و افزایش توانمندسازی متقاضیان بحث مشاوره، آموزش و راهنمایی افراد در دستور كار قرار گرفت همچنین در این طرح افراد با تكنیك های جدید رشته های مورد نظر آشنا شده و آموزش های تكمیلی و كپسولی( فراگیر، تكمیلی، سریع) را فرا می گیرند.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: در فاز سوم طرح ملی نوین توسعه مشاغل خانگی اتصال متقاضیان اشتغال به بازار كار در اولویت قرار دارد.
وی افزود: در طرح مذكور متقاضیانی كه به صورت پراكند كار می كنند به برندهایی كه در بازار حرفی برای گفتن دارند متصل می شوند كه این موضوع به حضور فعال تر و مفید تر و ارایه محصولات بیشتر و با كیفیت تر مشاغل خانگی می انجامد.
امامدادی تاكید كرد: در اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی به دنبال این هستیم محصولات مشاغل خانگی به جایگاهی برسد كه مشتریان خودشان به سراغ تولیدكنندگان رفته و مشكلی در بازاریابی وجود نداشته باشد.
وی بیان كرد: سهم استان خراسان جنوبی از طرح ملی نوین توسعه مشاغل خانگی یكهزار و 500 نفر است كه از محل طرح هایی كه در سال جاری خواهیم داشت این سهم افزایش خواهد یافت.
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با بیان اینكه افراد دارای مهارت بیكار در جامعه زیاد هستند اظهار داشت: در طرح مذكور اولویت با افرادی است كه تا حدودی با مهارت های مختلف آشنایی دارند.
وی با بیان اینكه در انتخاب رشته استان ها باید ظرفیت های منطقه در نظر گرفته شود یادآور شد: بهتر است مهارت هایی كه مربوط به منطقه نیست در رسته مشاغل خانگی آن استان قرار نگیرد.
اكنون «طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی» با همكاری وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و سازمان تجاری ‌سازی فناوری و اشتغال دانش ‌آموختگان جهاد دانشگاهی در 9 استان كشور در دست اجرا است.
7557 * 6054
۰ نفر