۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۱۱
کد خبر: 83297579
T T
۰ نفر
معاون جهاد كشاورزي همدان:نبود زنجيره توليد مرغ واسطه ها را تقويت مي كند

همدان- ايرنا- معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي همدان با بيان اينكه نبود زنجيره توليد مرغ در اين استان واسطه ها و دلالان را تقويت مي كند گفت: نياز به سرمايه در گردش بالا، نبود امكان صادرات و مشكل كنترل توليد توسط متوليان از معايب نبود اين زنجيره است.

محمد نظرپور روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: نبود شرايط براي استفاده كامل از ظرفيت ها، بالا بودن هزينه ها و افزايش ضريب تبديل از ديگر معايب نبود زنجيره توليد مرغ در همدان است.
وي با بيان اينكه در سه پروسه تامين نهاده، توليد و كشتار مرغ، واسطه ها وجود دارند اظهار داشت: در صورت ايجاد زنجيره توليد، تمام اين بخش ها با زيرمجموعه هاي مرتبط بدون دلالان به هم متصل مي شوند.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي همدان ادامه داد: در تعريف اين زنجيره توليد واسطه ها حذف شده و حلقه هاي توليد مرغ بدون دلالان به هم مرتبط مي شوند.
نظرپور ادامه داد: امكان برنامه ريزي براي عرضه به بازار، ايجاد انگيزه براي رقابت با برندهاي مشخص، بهبود شاخص هاي اقتصادي توليد و امكان فعاليت بر اساس نياز و سفارش بازار از مهمترين مزيت هاي ايجاد اين زنجيره است.
وي گفت: كاهش قيمت تمام شده و هزينه هاي توليد مرغ و در نتيجه حمايت از مصرف كننده از ديگر مزيت هاي ايجاد اين زنجيره است.
وي اظهار داشت: افرادي كه خود حداقل داراي سه حلقه توليدي مرغ مادر، كشتارگاه و كارخانه دان مرغ باشند مي توانند براي تشكيل زنجيره توليد ، شركت ثبت كنند.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان همدان گفت: يكي از توليدكنندگان مرغ در اين استان با راه اندازه كشتارگاه طيور به دنبال ايجاد زنجيره توليد در استان بود كه با بروز مشكلات اقتصادي، متوقف شد و درحال حاضر به دنبال دريافت تسهيلات مورد نياز از بانك كشاورزي است.
نظرپور ادامه داد: 523 واحد مرغ گوشتي با ظرفيت توليد 9 ميليون و 500 هزار قطعه در هر دوره و 19 واحد مرغ مادر گوشتي با ظرفيت 500 هزار قطعه و يك واحد جوجه كشي با ظرفيت يك ميليون قطعه در استان همدان فعال است.
7523/2087