«حسین محمدی» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، دلیل افزایش قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته را افزایش قیمت مواد اولیه و هزینه های تولید عنوان كرد.
وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت سلامت مردم و لزوم رعایت مسائل بهداشتی برای پخت و عرضه این غذاها لازم است هموطنان آش و حلیم مورد نیاز خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه كسب خریداری كنند.
رئیس اتحادیه كباب، آش، حلیم و غذاهای سنتی با بیان اینكه نظارت و كنترل خدمات برعهده اتاق اصناف است، گفت: اتاق اصناف عملیات بازرسی در طول ماه مبارك رمضان را در سطح شهرها شروع می كند تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برخورد قانونی شود اما شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به 124 اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته قیمت هر كیلوگرم آش و حلیم بین 12 تا 15 هزارتومان بوده است.
اقتصام**9186**9189
تهران - ایرنا - رئیس اتحادیه كباب، آش، حلیم و غذاهای سنتی اعلام كرد: هر كیلوگرم آش و حلیم ساده در ماه مبارك رمضان با قیمت مصوب 25 هزار تومان عرضه می شود.