به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي استانداري قزوين، صديقه ربيعي روز سه شنبه افزود: ازدواج يكي از مهم ترين پديده هاي اجتماعي، زيستي و فرهنگي است و نقش بنياديني در تشكيل خانواده دارد به گونه اي كه پايندگي و زندگاني كمي و كيفي نسل هاي متوالي به ازدواج بستگي دارد.
اين مسئول گفت: سن ازدواج در يك جامعه از يك سو بيانگر شيوه سازماندهي زندگي خانوادگي و از سويي نشانگر فرصت هايي است كه زنان و مردان جوان در زمان ازدواج از آن برخوردار هستند.
وي اظهار داشت: محتوا و شكل خانواده تحت تاثير عوامل اقتصادي،فرهنگي،اجتماعي و ... است و سن ازدواج ازمهم ترين عواملي به شمار مي رود كه كيفيت و محتواي خانواده را شكل مي دهد بنابراين مي توان اذعان كرد آمادگي جسمي،رواني،اجتماعي و فرهنگي براي ازدواج يكي از شرايط پايداري خانواده است.
ربيعي همچنين گفت: با توجه به پيامدهاي اجتماعي،فرهنگي و روحي و رواني كه ازدواج زود هنگام براي فرد و ساختار خانواده و جامعه دارد اين اداره كل نيز به منظور ارتقا سطح آگاهي خانواده ها،با استفاده از اساتيد برجسته وخبره استان و تشكيل كميته هاي تخصصي، طرح مذكور را از ابعاد مختلف جامعه شناسي،بهداشت وسلامت، روانشناسي و حقوقي مورد بررسي قرار داده و به زودي در سطح استان اجرا خواهد كرد.
3013
قزوين - ايرنا - مديركل بانوان و خانواده استانداري قزوين گفت: كارگاه هاي تبيين نقش ازدواج به هنگام در كاهش آسيب هاي اجتماعي در نقاط آسيب پذير استان برگزار خواهد شد.