به گزارش خبرنگار ايرنا؛ رئيس دانشگاه فني و حرفه اي استان كرمانشاه در اين رويداد با تاكيد بر اينكه دانش بايد به سوي خلاقيت سوق پيدا كند از دانشجويان خواست در زمينه پرورش خلاقيت در خود تلاش كنند و به هنر خلاقيت دست يابند.
رضا كيهاني، از دانشجويان خواست در قالب انجمن هاي علمي در راستاي تبديل ايده ها و خلاقيت ها به ثروت آفريني تلاش كنند و گفت: دانشگاه فني و حرفه اي از فعاليت انجمن هاي علمي و ايده هاي خلاقانه حمايت مي كند.
او با تاكيد بر فعاليت هرچه بيشتر دانشجويان تصريح كرد كه دانشجويان مي توانند با ايده هاي خود به رونق اقتصادي كشور كمك كنند.
رئيس دانشكده شماره فني و حرفه اي شماره 2 كرمانشاه نيز در اين رويداد با تاكيد بر اينكه انجمن هاي علمي بايد به سمت كارآفريني بروند، گفت: رونق توليد در قالب اين انجمن ها مي تواند محقق شود.
ابوالفضل محمدي، از دانشجويان خواست با برنامه و به دور از احساس و زيرنظر اساتيد فعاليت هاي علمي انجام دهند تا به نتيجه برسند.
او قانونمنداري، توجه به اسناد بالادستي، برگزاري نشست هاي تخصصي و اشتراك گذاري ايده وخلاقيت ها را نيز در پرورش استعدادها و ايده ها و كمك به خلاقيت ونوآوري مفيد و موثر دانست.
وي با اشاره به اينكه كشور در شرايط تحريم قرار دارد، تاكيد كرد كه فعاليت هاي دانشگاهي بايد اثربخش و موثر باشد و از فرصت سوزي و هدر دادن منابع خودداري كنيم.
محمدي اظهار داشت: استان كرمانشاه از ظرفيت ها و پتانسيل هاي فراواني برخوردار است كه با استفاده درست از ظرفيت ها و منابع موجود استان مي توان درآمد مردم را افزايش داد.
ساسان زنگنه، از اساتيد دانشگاه فني و حرفه اي استان كرمانشاه نيز در اين همايش با تاكيد بر اينكه بايد بين صنعت ودانشگاه ارتباط برقرار كنيم، گفت: دانشجويان در قالب انجمن هاي تخصصي بايد خودشان را نشان دهند تا صنعت از محصولات و ايده هاي آنان استقبال كند.
وي همچنين تاكيد كرد كه بايد به دنبال ايجاد شركت هاي دانش بنيان در دانشگاه فني و حرفه اي كرمانشاه باشيم.
او با بيان اينكه حدود هشت انجمن علمي در دانشگاه فني و حرفه اي كرمانشاه فعال است، گفت: دانشجويان رشته گرافيك با طراحي لوگو و پوستر، دانشجويان تاسيسات با طراحي آكواريوم پويا، دانشجويان معماري با استفاده از سيستم هاي بازيافتي ميزهايي را از چوب هاي بازيافتي ساخته و عرضه كرده اند.
به گفته زنگنه، همچنين دانشجويان مهندسي خودرو اقدام به طراحي و ساخت خودرو كارتينك كردهاند و دانشجويان مهندسي عمران نيز سازه هايي را طراحي و عرضه كرده اند.
وي افزود: دانشجويان رشته طراحي دوخت نيز لباس فرم گروه حاضر در اين همايش را طراحي كرده اند و همچنين از چرم اقلامي ساخته و لباس محلي نيز طراحي كرده اند.
وي تصريح كرد كه ديدگاه اجتماعي ما توسط دانشجويان گرافيك ارائه پوستر با موضوع كودكان كار و رفع مشكلات اين كودكان از طريق ايجاد ارتباط آنها با صنعت است و نگاه علمي ما نيز ايجاد يك فن بازار و در كنار هم بودن مي باشد.
به گزارش ايرنا؛ اكنون 6 هزار دانشجو در دانشگاه فني و حرفه اي استان كرمانشاه در قالب سه دانشكده در شهر كرمانشاه و يك دانشكده در اسلام آبادغرب در مقاطع كارداني و كارشناسي مشغول تحصيل هستند.
در استان كرمانشاه بيش از 100 هزار دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي تحصيل مي كنند.
3033/8066
كرمانشاه- ايرنا- نخستين رويداد پرورشي و شكوفايي ايده هاي علمي دانشجويي دانشگاه فني و حرفه اي استان كرمانشاه با عنوان نخستين رويداد ارائه ايده آزاد روز چهارشنبه در دانشكده فني و حرفه اي دختران كرمانشاه برگزار شد.