به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا، در سري جديد مسابقه تلويزيوني «چهار، سه، دو، يك» كه ضبط آن از 5 ارديبهشت ماه آغاز شده است، شركتكنندگان در گروههاي چهارنفره با يكديگر به رقابت ميپردازند.
** تخصصي تر قدم بر ميداريم
به گفته حسين مروي، طراح و تهيهكننده اين مسابقه سينمايي، سري جديد اين مسابقه به شكل تخصصيتري تهيه شده و شركت كنندگان از طريق يك فراخوان تلويزيوني كه از شبكه چهار سيما در حال پخش است، رزومه خود را براي ما ارسال كرده و ما از طريق يك مصاحبه تلفني افراد مستعد را به مسابقه دعوت مي كنيم.
وي درباره تغييرات اعمال شده در سري جديد مسابقه «چهار، سه، دو، يك» خاطرنشان كرد: ضبط فصل ششم و هفته مسابقه در84 قسمت 60 دقيقه اي از 5 ارديبهشت ماه آغاز شده و شركتكنندگان به شكل تخصصيتري در زمينه هنرهاي نمايشي در گروههاي چهار نفره با يكديگر رقابت ميكنند.
مروي درخصوص ساختار مسابقه و مراحل آن گفت: ساختار كلي برنامه همچون گذشته است و شركت كنندگان در سه مرحله مقدماتي نيمه نهايي و فينال با يكديگر به رقابت ميپردازند.درواقع از هر فصل برنامه كه 42 قسمت است 32 قسمت شامل بخش مقدماتي، 8 قسمت نيمه نهايي و 2 قسمت فينال برنامه را تشكيل مي دهد.
** مهماني به نام «استند آپ»
تهيه كننده «چهار، سه، دو، يك» افزود: هر قسمت از اين مسابقه بخش هاي مختلفي دارد، در بخش «تدوين» سكانسي از فيلم به نمايش در مي آيد و سپس پلان ها به هم مي ريزد و شركت كنندگان بايد علاوه بر تشخيص تعداد نماها پلان ها را از ابتدا چيده و تدوين نمايند.
در بخش «خلاقيت داستاني» مقدمه اي از يك قصه خوانده مي شود و شركت كنندگان طبق آن مقدمه،بايد يك داستان كوتاه نوشته و در برنامه بخوانند.
در آيتم «اجرايي» مسابقه، شركت كنندگان بايد به انتخاب خود يك تست بازيگري، پانتوميم،نمايش نامه خواني و مجري گري اجرا كنند.
مروي «تحليل فيلم» و بخش «آزاد» را از ديگر آيتم هاي برنامه برشمرد و افزود: دربخش «تحليل فيلم» علاوه بر پخش سكانس هايي از فيلم هاي ايران و جهان، انيميشن كوتاه و فيلم كوتاه صدثانيه اي، به اين بخش اضافه شده است كه در برنامه پخش مي شود و شركت كنندگان بايد تحليل خود را از فيلم ارائه دهند. در بخش «آزاد» شركت كنندگان به انتخاب خودشان مي توانند يك آيتم در حوزه هنرهاي نمايشي و يا استندآپ در برنامه اجرا كنند.
** فرزاد موتمن، مسعود آب پرور داوري ميكنند
تهيه كننده مسابقه «چهار، سه، دو، يك» درخصوص اجراي مسابقه و نحوه داوري گفت: اجراي سري جديد مسابقه را همچون گذشته جواد مولانيا برعهده دارد و يك گروه سه نفره داوري شامل كارگردان، منتقد، بازيگر و استاد دانشگاه رقابت شركتكنندگان را مورد قضاوت قرار ميدهند.
مروي به اسامي داوران اشاره كرد و گفت: از ميان كارگردانان مسعود آب پرور، فرزادموتمن، اميرشهاب رضويان، ابوالفضل جليلي، مرجان اشرفي زاده، سيروس حسن پور و صادق كرميار، هستند.
وي افزود: از ميان بازيگران، شهره لرستاني، سيما تيرانداز، نسرين نصرتي ،كيهان ملكي، ميكائيل شهرستاني و پرستو گلستاني داوري مي كنند.
مروي خاطرنشان كرد: همچنين از اساتيد دانشگاه نيز محمد شهبا، مهرداد راياني مخصوص، اميرحسن ندايي، حميد دهقان پور و سهيلا نجم و از ميان منتقدين شهرام خرازي ها و عزيزالله حاجي مشهدي در برنامه حضور دارند و تا پايان تصويربرداري مسابقه چهره هاي داوري جديد ديگري نيز به مسابقه اضافه خواهند شد.
** مخاطبان هم داوري ميكنند
مروي درخصوص تغييرات اعمال شده در سري جديد مسابقه گفت: در سري ششم و هفتم مسابقه از مرحله نيمه نهايي مخاطبان ما مي توانند شركت كنندگان را داوري كنند به اين نحو كه از طريق شماره پيامكي كه در برنامه اعلام مي شود مخاطبان راي هاي خود را ارسال مي كنند و ما در پايان برنامه در كنار نظرات تخصصي داوران نظرات مردمي را نيز مشاهده مي كنيم.
تهيه كننده مسابقه «چهار، سه، دو، يك»، گفت: دكور فصل هاي جديد برنامه در يك فضاي بزرگتري طراحي شده و سعي كرديم با اضافه كردن المان هاي بصري بيتشر فضاي رقابتي مسابقه را جذاب تر كنيم.
وي افزود: همچين علاقه منداني كه هنوز موفق به ثبت نام در اين مسابقه سينمايي نشده اند تا پايان ارديبهشت ماه فرصت دارند تا از طريق شماره هاي اعلام شده درفراخوان تلويزيوني در اين مسابقه شركت نمايند.
مسابقه سينمايي « چهار، سه، دو، يك» محصول گروه ادب و هنر شبكه چهار سيما است كه از تابستان 98 پخش آن آغاز مي شود.
فراهنگ**9210**9246**
تهران - ايرنا - تهيه كننده مسابقه سينمايي «چهار، سه، دو، يك»، گفت: اين مسابقه از تابستان امسال با داوري هنرمنداني چون فرزاد موتمن مسعود آب پرور و سيما تيرانداز روي آنتن ميرود.