۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱
کد خبر: 83308774
T T
۰ نفر
450 ميليارد ريال براي احداث راههاي آذربايجان غربي تخصيص يافت

مهاباد- ايرنا - مدير ساخت و توسعه راه هاي آذربايجان غربي گفت: 450 ميليارد ريال بودجه براي تكميل و بهسازي راه هاي اصلي و روستايي اين استان در سال جاري تخصيص يافته است.

ميرعبداله حسيني روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در بخش راه هاي اصلي از مجموع 470 ميليارد ريال اعتبار مصوب به استان تا به حال 250 ميليارد ريال تخصيص يافته است.
وي افزود: در بخش راه هاي روستايي نيز از مجموع 400 ميليارد ريال اعتبار مصوب استاني و ملي تاكنون 200 ميليارد ريال اختصاص يافته است.
حسيني با اشاره به اينكه امسال نيز با انبساط مالي دولت شاهد شكوفايي و توسعه راه ها در استان خواهيم بود، بيان كرد: در حوزه راه هاي اصلي افزايش و ارتقاي درجه راه ها با مطالعات مسير و حذف نقاط حادثه خيز و در نهايت رسيدن به جاده ايمن در دستور كار قرار دارد.
وي افزود: آذربايجان غربي در حوزه راه هاي اصلي رتبه چهاردهم و در راه هاي روستايي نيز رتبه 29 كشوري را دارد كه جايگاه خوبي نيست ولي سياست بر اين است كه براي برون رفت از اين مشكل گام هاي اساسي برداشته شود.
حسيني با بيان اينكه يكهزار و 290 كيلومتر از راه هاي استان به صورت شوسه و 2 هزار و 660 كيلومتر از راه هاي روستايي نيز خاكي است، ادامه داد: تاكنون چهار هزار كيلومتر از راه هاي روستايي استان آسفالت شده است.
وي گفت: شهرستان مياندوآب نيز 457 كيلومتر راه روستايي دارد كه 320 كيلومتر از آن آسفالت شده و 76 كيلومتر نيز راه شوسه و 61 كيلومتر نيز همچنان خاكي است.
وي با بيان اينكه مياندوآب با 92 درصد برخورداري از راه روستايي آسفالت رتبه اول را در آذربايجان غربي به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: علاوه بر ساخت 28 كيلومتر ديگر كه آماده واگذاري به پيمان است، ساخت 48 كيلومتر راه روستايي در مياندوآب پيشنهاد شده كه اگر اين پروژه ها اجرايي شود، مياندوآب به عنوان شهر سبز استان در تكميل و آسفالت راه هاي روستايي شناخته خواهد شد.
حسيني بيان كرد: در حوزه راه هاي اصلي نيز با توجه به وجود پنج پايانه مرزي در استان، رتبه 14 كشوري جايگاه مناسبي نيست و براي ارتقاي اين وضعيت، افزايش درجه راه هاي ارتباطي استان در دستور كار قرار دارد.
وي با اشاره به قرار گرفتن بخشي از كريدور غرب يا شماره 10 در استان، گفت: اين كريدور از بندر امام خميني (ره) تا مرز بازرگان يكهزار و 430 كيلومتر طول دارد كه حدود 409 كيلومتر از آن در آذربايجان غربي و در حوزه استحفاظي مياندوآب تا بازرگان واقع است و اين مهم، عاملي براي ارتقاي درجه ايمني راه هاي استان به شمار مي رود.
وي افزود: قسمتي از اين كريدور به بهره برداري رسيده و پنج كيلومتر نيز در مياندوآب آماده بهره برداري است و تلاش بر اين است كه در بازه زماني مشخص اين كريدور در سطح استان به طور كامل به بهره برداري برسد كه در توسعه اقتصادي استان و راه هاي ارتباطي بسيار تاثيرگذار خواهد بود.
به گزارش ايرنا آذربايجان غربي 12 هزار كيلومتر جاده دارد كه از اين ميزان حدود هشت هزار كيلومتر روستايي و بقيه جاده اصلي، فرعي و بزرگراه است.
9871/6185/3072