به گزارش روز یكشنبه روابط عمومی اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی، محسن حیدری در خصوص آخرین وضعیت بازسازی محورهای تخریب شده ناشی از سیل در طبس اظهار داشت: نیروهای راهداری در این سیل و خرابی های جاده ای راه انحرافی جایگزینی برای تردد احداث كردند و سپس به بازسازی مسیر تخریبی پرداختند.
وی افزود: پس از اتمام عملیات بازسازی خرابی های ناشی از سیل های اخیر، حذف 2 آبنما در محور طبس - اصفهان و عملیات احداث 2 دستگاه ابنیه فنی در این محور، روكش آسفالت 6 كیلومتر از محور طبس - اصفهان ، 15 كیلومتر روكش آسفالت محور طبس - بشرویه ، پنج كیلومتر روكش آسفالت طبس - دیهوك، پنج كیلومتر روكش آسفالت محور طبس-یزد و نیز 6 كیلومتر روكش ماسه آسفالت راه روستایی آبخورگ در دست اقدام است.
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای طبس بیان كرد: 50 كیلومتر انتهایی از محور طبس - یزد كه از وضعیت رویه آسفالتی خوبی برخوردار نبوده نیز برای انجام روكش آسفالت در مرحله مناقصه و انتخاب پیمانكار است.
سامانه بارشی اواخر فروردین ماه امسال در شرق كشور و استان خراسان جنوبی فعال شد كه اوج فعالیت آن در این استان 25 و 26 فروردین بود و موجب جاری شدن روان آب و سیلاب شد.
سیلاب در برخی مناطق استان از جمله شهرستان های طبس، سربیشه، درمیان، نهبندان، بشرویه و زیركوه از شدت بیشتری برخوردار بود اما با تدابیر اندیشیده شده از قبل، آمادگی دستگاه های مختلف و همكاری مردم، سیلاب مهار شد.
بارندگی شدید و سیل فروردین ماه در استان خراسان جنوبی خسارات مالی برجا گذاشت اما سازه های آبی این استان را سرریز كرد.
شهرستان طبس با داشتن 37 درصد از مساحت كل خراسان جنوبی از لحاظ وسعت جغرافیایی وسیع ترین شهرستان استان محسوب می شود.
این شهرستان یكهزار كیلومتر راه آسفالت، 85 كیلومتر راه شوسه و 791 كیلومتر راه خاكی دارد كه اغلب محورهای مواصلاتی آن از حجم ترافیك بالایی برخوردار است.
استان مرزی و كویری خراسان جنوبی به مركزیت بیرجند 11 شهرستان دارد.
9893 * 6054
بیرجند - ایرنا - سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای طبس گفت: سیل فروردین ماه امسال 356 میلیارد و 780 میلیون ریال به 421 كیلومتر از راه ها و 300 ابنیه فنی و آبنمای این شهرستان خسارت وارد كرد.