۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۱۱
کد خبر: 83312004
T T
۰ نفر
مراكز آموزشي فني و حرفه اي در كنار صنايع كردستان ايجاد مي شود

سنندج - ايرنا - مدير كل آموزش فني و حرفه اي كردستان گفت: در راستاي تحقق شعار سال «رونق توليد» اين اداره كل براي تاسيس مراكز آموزشي در جوار صنايع استان مجوز صادر مي كند.

سيد جميل احمدي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اين اقدام را يكي از مهمترين برنامه هاي سال جاري فني و حرفه اي اعلام كرد.
وي اظهار داشت: اين طرح در سال هاي گذشته نيز اجرا شده اما امسال به سبب اهميت آن در تحقق شعار سال، پيگيري و اجراي كردن آن به صورت ويژه در دستور كار فني و حرفه اي كردستان است.
احمدي افزود: در حال حاضر در اين راستا يك كارگاه جوار كارگاهي، 31 كارگاه صنايع ضمن كار و 24 كارگاه صنايع اصناف ايجاد و مشغول فعاليت هستند.
وي با بيان اينكه در مجموعه آموزش فني و حرفه‌اي كردستان ظرفيت بزرگي براي ارتقاي توان مهارتي واحدهاي توليدي استان وجود دارد، اضافه كرد: در اين راستا آمادگي همكاري با صنايع و صنوف مختلف در شهرستان ها را داريم.
احمدي با بيان اينكه اين مراكز بيشتر در حوزه صنعت استان ايجاد مي شود، گفت: اين مراكز به‌ منظور گسترش آموزش‌هاي فني ‎و ‎حرفه‌اي و تامين نيروي كار ماهر مورد‌ نياز صنايع، تاسيس و راه‌اندازي مي‎شوند.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي كردستان با اشاره به اينكه آموزش در آنها با نظارت و هدايت سازمان آموزش فني ‎و‎حرفه‌اي صورت مي‌گيرد، افزود: اين مراكز با سرمايه و مشاركت يك يا چند كارگاه (موسسه توليدي)، به ‌منظور آموزش كاركنان جديدالاستخدام يا افزايش مهارت كاركنان شاغل در محل كارخانه تشكيل مي‎شود.
وي توسعه آموزش‌هاي مهارتي را از ضروريات رونق توليد اعلام كرد و يادآور شد: نيروي انساني كارآمد و ماهر به عنوان يك مولفه مهم و تاثيرگذار در حيات يك واحد توليدي مي تواند با برنامه ريزي و هم افزايي نتايج خوبي را در اين حوزه رقم بزند.
احمدي در خصوص ديگر برنامه مهم فني و حرفه اي استان در راستاي ايجاد رونق توليد در استان تاكيد كرد: افزايش و كيفي تر شدن آموزش هاي فني و مهارتي در بخش هاي مختلف از ديگر برنامه مهم سال جاري فني و حرفه اي استان است.
وي با بيان اينكه در كنار همه طرح هاي توليدي بايد يك پيوست آموزشي وجود داشته باشد، اظهار داشت: آموزش‌هاي فني و مهارتي رونق توليد را بدنبال دارد و نيروي انساني توانمند موتور محركه اقتصادي است.
مديركل آموزش فني و حرفه‌اي كردستان گفت: غفلت از منابع انساني توانمند موجب ركود صنايع توليدي و هدر رفتن منابع مالي است.
به گزارش ايرنا، در حال حاضر 12 مركز آموزشي ثابت فني و حرفه اي و 134 آموزشگاه ها آزاد فني و حرفه اي اين استان آموزش هاي مهارتي با هدف ايجاد اشتغال پايدار مي دهند.
7349/9102