ايرج مصطفوي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: افزايش متوسط 0.6 درجه سانتي گرادي دماي هوا با توجه به مقياس متوسط بلندمدت، عدد بزرگي است كه افزايش مصرف آب و تبخير را به دنبال دارد.
وي به اثرات تغيير اقليم در سمنان اشاره و تصريح كرد: رخ دادن شديدترين گرماي تابستان و سردترين زمستان در سال هاي اخير از اثرات تغيير اقليم در اين استان است.
مصطفوي ابراز داشت: افزايش تبخير ناشي از فزوني متوسط دماي هوا منجر به مصرف بيشتر آب در بخش هاي آشاميدني و كشاورزي مي شود، بنابراين شهروندان و مسوولان صرفه جويي و مديريت مصرف آب را مدنظر داشته باشند.
سرپرست اداره كل هواشناسي استان سمنان بيان كرد: دماي كل كشور در فروردين امسال نسبت به بلند مدت مشابه 0.6 درجه سانتي گراد افزايش يافته است و بيشترين روند افزايش دما نسبت به بلندمدت مربوط به استان خراسان جنوبي با 1.6 درجه سانتي گراد است.
هواشناسي استان سمنان از عصر امروز دوشنبه تا پنجشنبه با ورود سامانه ناپايدار در برخي نقاط به ويژه ارتفاعات و نواحي شمالي، رگبار، رعد و برق و وزش باد شديد و در نقاط مستعد بارش تگرگ پيش بيني كرده است، كمينه دماي هواي شهر سمنان تا روز چهارشنبه سه درجه كاهش مي يابد.
به گزارش ايرنا، تابستان 97 در استان گرماي هوا شديدتر از تابستان 96 بود و تا يك و نيم درجه سانتي گراد متوسط دماي هوا افزايش يافت و طبق پيش بيني هاي فصلي، هواي تابستان 98 در اين استان نسبت به بلندمدت تا يك و نيم درجه سانتيگراد گرمتر مي شود.
9891/6103
سمنان- ايرنا- سرپرست اداره كل هواشناسي استان سمنان گفت: متوسط دماي هواي فروردين 98 در استان نسبت به مدت مشابه بلند مدت 0.6 درجه سانتي گراد بيشتر بود.