۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۳۶
کد خبر: 83313042
T T
۰ نفر
خانواده بخشي از كاركردش را در تربيت فرزندان از دست داده است

خرم‌آباد - ايرنا- مديركل امور بانوان و خانواده استانداري لرستان گفت: خانواده بخشي از كاركرد اصلي خود را در تربيت فرزندان از دست داده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، ناهيد پرويزپور روز دوشنبه در نشست با مديران مدارس دخترانه خرم آباد بر ضرورت برگزاري جلسات با بانوان فرهنگي و پيگيري مسائل و مشكلات حوزه دختران دانش آموز استان تاكيد كرد و اظهار داشت:مهارت هاي اجتماعي و نهادينه سازي فرهنگ ها در سطح جامعه به ويژه در بين دختران و بانوان بسيار مهم است.
پرويز پور ادامه داد: شنيدن برخي اتفاقات در مدارس و مشكلات دانش آموزان دختر باعث افسوس مي شود كه چرا مسئولان در اين راستا كم توجهي يا بي توجهي دارند.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري لرستان گفت: در اين راستا تلاش مي شود با تعامل با مديران و بانوان فرهنگي در راستاي رفع مشكلات و چالش هاي مدارس دخترانه تلاش شود.
پرويز پور ادامه داد: طلاق و از هم گسيختگي خانواده ها باعث بروز مشكلات عاطفي و اسيب هاي اجتماعي براي دانش آموزان مي شود و از طرفي در صورت تعامل مسئولان مدارس با دانش آموزان مي توان از بسياري از مشكلات پيشگيري كرد.
وي با اشاره به اينكه فضاي مجازي برخلاف فرصت‌ها و مزايا، آسيب‌هايي دارد كه ما بيشتر به سمت آن آسيب‌ها رفته‌ايم، اظهار داشت: فضاي مجازي بدون توجه به سن افراد اطلاعات وسيعي را در اختيار مي‌گذارد كه اتفاقات بسياري را براي نسل جوان و نوجوان ما در پي دارد كه بايد به علم و دانش روز مجهز باشيم و فرزندانمان را در اين زمينه آگاه نمائيم.
وي با بيان اينكه در بحث گفت و گوي بين خانواده‌ها شكاف بين نسلي داريم افزود: بخشي از مسائل و چالش ها ناشي از خانواده است و خانواده‌ها امروز بخشي از كاركرد اصلي خود را تا حدودي از دست داده‌اند، بچه را رها كرده‌اند و آموزش و پرورش را متولي اصلي تربيت مي دانند.
پرويزپور با بيان اينكه از ظرفيت انجمن اوليا و مربيان بهره بگيريم و دغدغه‌ها را مطرح كنيم، اظهار داشت: بايد دانش آموزان را ايمن كنيم كه در مقابل حجم وسيع داده‌ها بتوانند مسائل را حل كنند و تهديدها و آسيب‌ها را بشناسند.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري لرستان با تاكيد بر اينكه گفت و گوي بين خانواده‌ها كم شده است، افزود: طي 10 سال گذشته مدت زمان و ميانگين صحبت خانواده‌ها از 2 ساعت به بيست دقيقه رسيده است.
پرويز پور از اجراي فازنخست طرح گفتگوي بين خانواده‌ها در لرستان با برگزاري چندين كارگاه آموزشي اشاره كرد و گفت: در فاز بعدي وارد خانواده‌ها مي‌شويم تا گفتگوي بين افراد را تقويت كنيم.
وي با بيان اينكه بلوغ زودرس يكي از معضلاتي است كه دختران ما را تهديد مي‌كند، بيان كرد: كاهش اعتقادات ديني در بين دانش آموزان از ديگر مسائل مطرح است؛ كمتر دانش آموزي داريم كه خارج از كتب ديني مدارس مطالعه آزاد در حوزه منابع ديني داشته باشند.
وي افزود: دانش آموزان بايد مشاهير خود را بشناسد و آنها را به تحقيق و شناخت مسائل و ارزش‌هاي ديني ترغيب كنيم.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري لرستان همچنين به موضوع خشونت‌هاي خانگي اشاره كرد و اظهار داشت: كميته خانواده در دادگستري برگزار مي‌شود و اگر مواردي در اين راستا در سطح مدارش مشاهده مي شودجهت استفاده از روش‌هاي مختلف و پيگيري معرفي شوند.
7274/6060