۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۲۶
کد خبر: 83313651
T T
۰ نفر
علي ثمري: براي كساني كه با يك مصدوميت كنارم گذاشتند متاسفم

تهران- ايرنا- «علي ثمري» دارنده مدال طلاي پرتاب وزنه مسابقات قهرماني آسيا 2017 هند گفت: براي مديران ورزشي كشور به ويژه مسئولان فدراسيون دو و ميداني كه با يك مصدوميت به راحتي مرا كنار گذاشته و حتي سراغم را هم نمي گيرند متاسفم.

ثمري درباره دلايل عدم حضورش در تركيب تيم ملي دوو ميداني اعزامي به مسابقات قهرماني آسيا 2019 دوحه به ايرنا، افزود: يك هفته پيش از آغاز رقابت هاي انتخابي تيم ملي با اشتباهي كه مربي مرتكب شد كمرم به شدت آسيب ديد و نتوانستم پرتاب خوبي داشته باشم.
وي افزود: به همين دليل جواز حضور در تركيب تيم اعزامي را كسب نكردم و «شاهين مهردلان» در اين مسابقات شركت و در حالي مدال نگرفت كه با ثبت ركورد 19.07 مدال گرفتند.
دارنده مدال طلاي پرتاب وزنه مسابقات قهرماني آسيا 2017 هند ادامه داد: در دوره قبلي اين مسابقات كه در اوديشاي هند برگزار شد در جمع تمامي مدعيان اين رشته وزنه را 19 متر و 80 سانتي متر پرتاب كرده و قهرمان شدم.
ثمري ادامه داد: البته گلايه اصلي من از فدراسيون است درحاليكه تا شروع مسابقات قهرماني آسيا زمان بسيار زيادي باقي بود و در حاليكه مربي ام را تغيير داده و مصدوميتم رو به بهبودي بود، مرا به اردوي تيم ملي دعوت هم نكرد و شانس مجدد را از من گرفتند.
وي در ادامه گلايه هايش از فدراسيون دو و ميداني و مسئولان ورزش كشورافزود: اين چه مجموعه اي است؟ ورزشكاري را كه بارها براي ايران افتخار آفريده است به راحتي و با يك مصدوميت كنار مي گذارند و از او سراغي هم نمي گيرند.
وي گفت: در ساير كشورها قهرماناني كه سال ها براي سربلندي كشورشان تلاش و قهرمان شده است را با اين بهانه كه به دنبال استعداد تازه هستيم كنار نمي گذارند، كاري كه درايران به راحتي اتفاق مي افتد. آيا نمي دانند براي پرورش قهرمان جديد بايد حداقل 10 سال سرمايه گذاري كنند؟ چرا سرمايه ها را اينگونه هدر مي دهند؟
ثمري اضافه كرد: تمام دار و ندارم را در ورزش و پرتاب وزنه هزينه كرده و به راحتي از آن دست بر نمي دارم. هدف اصلي من كسب سهميه بازي هاي المپيك و درصورت امكان قرارگرفتن روي سكوي اين بازي هاست.
پيش از بازي هاي المپيك 2020 توكيو، مسابقات قهرماني جهان 2019 در دوحه برگزارمي شود وي درپاسخ به سئوالي مبني بر اينكه عكس العمل تان چنانچه به اردوي تيم ملي دعوت نشويد چه خواهد بود، گفت: از اينكه به اردو دعوت نشوم قطعا ناراحت مي شوم اما نااميد نخواهم شد و همانطور كه هم اكنون تمرينات آماده سازي خود را پي گيري مي كنم به اين كار ادامه خواهم داد.
قهرمان بازي هاي آسيايي ساحلي 2016 ويتنام با اشاره به وضعيت خاص ورزشكاران دو و ميداني در ماده هاي پرتابي تصريح كرد: در اين ماده سن ورزشكار كه از 30 سال فراتر مي رود تازه دوران شكوفايي ورزشكار شروع مي شود اين درحالي است كه افتخارات من از سن 23 سالگي آغاز شده و مي تواند سال ها تداوم داشته باشد.
وي با اشاره به ديداري كه با «مك ويلكينز» مربي «احسان حدادي» در كيش داشته است، افزود: اين مربي در جزيره كيش مدتي تمرينات مرا نيز زير نظر داشت، اين مربي گفت در صورت حمايت مي توانم عناوين بسيار زيادي براي ايران در آسيا و جهان كسب كنم.
وي در خاتمه با بيان اينكه از فدراسيون و مسئولان آن بشدت گلايه دارم، عنوان كرد: به ناحق مرا كنار گذاشتند و با اين كار به هر آنچه كه من و خودشان براي ساخت ورزشكار قهرمان در ماده پرتاب وزنه هزينه كرده ايم را ناديده گرفتند. اميدوارم يكي از مسئولان ورزش پاسخ سئوالات مرا بدهد و من و ده ها ورزشكار ديگري كه با آنان به درستي برخورد نشده است را آگاه كند.
ورزشي **9144** 2024