احمد صالحي آرا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بيان كرد: شناسايي مشكلات مناطق سيل زده، مشاركت و ايجاد سيل بند، امداد و نجات، خدمات پزشكي، درماني و بهداشتي و پشتيباني و خدمات رساني از اقدامات عملياتي قرارگاه جهادي در جريان سيل خوزستان بود.
وي گفت: در سيل اخير خوزستان، 39 پزشك متخصص و عمومي، 84 پرستار و ماما، 15 دامپزشك و 14 روانپزشك كه در مجموع 152 پزشك مي شوند در چادرهاي سلامت مستقر در مناطق سيل زده كار خدمات رساني به مردم را انجام دادند؛ به عنوان مثال در شهرستان حميديه 25 خانم باردار در اين چادرها در مراقبت ويژه بودند.
صالحي آرا افزود: در مناطق مختلف خوزستان كه درگير سيل بودند هفت هزار و 335 مورد پذيرش بيمار، هفت هزار و 490 مورد خدمات دارويي، يك هزار و 600 مورد خدمات دامپزشكي و 880 مورد خدمات روانپزشكي صورت گرفت و حدود 573 نفر از مجموعه همكاران و دانشجويان دانشگاه آزاد خوزستان در خدمت سيل زدگان بودند.
وي هدفمند انجام شدن خدمت رساني و نبود ستاد مركزي در خوزستان به منظور پيشبرد كارها را از اهداف تشكيل قرارگاه جهادي دانشگاه آزاد اسلامي در خوزستان دانست و گفت: در طول مدتي كه سيل برخي از مناطق خوزستان را فرا گرفته بود سعي كرديم با تشكيل اين قرارگاه، كمك هاي خود را هدفمند تر كنيم تا تمام سيل زدگان از امكانات لازم بهره مند شوند.
معاون اجرايي و عملياتي قرارگار جهادي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: محور فعاليتهاي قرارگاه جهادي دانشگاه آزاد اسلامي علاوه بر كمك به مردم، تربيت دانشجوست و كمك ميكند كه دانشجويان در محيط علمي، پژوهشي و تربيتي قرار گيرند و در قرارگاه جهادي بسيج كارمندي و اساتيد هم در كنار بسيج دانشجويي به كمك مردم آسيبديده در مناطق سيلزده آمدند.
9879/ 6037
اهواز – ايرنا – معاون اجرايي و عملياتي قرارگار جهادي دانشگاه آزاد اسلامي خوزستان گفت: قرارگاه جهادي به عنوان يك رويكرد جديد در دانشگاه آزاد محسوب مي شود و اين قرارگاه از روزهاي نخست سيل، كار خدمات رساني به مردم را در دستور كار قرار داد.