به گزارش ایرنا، سورنا ستاری عصر روز سه شنبه در ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی یزد با اشاره به اینكه دولت برای تحقق اهداف نظام و انقلاب در راستای تولید و اشتغال زمینه های لازم را فراهم می كند، افزود: اقتصاد دانش بنیان همان كسب و كارهای جدید بر اساس نیاز كشور و مردم است .
وی ادامه داد: برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان، ایجاد كارآفرینی صحیح ، تولید و اشتغال در كشور باید همه در كنار هم با جدیت و حساسیت و حمایت از بخش خصوصی و سرمایه گذاران اقدام كنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینكه ایران در طول تاریخ در عرصه های مختلف سرآمد بود، تصریح كرد: برای اینكه در اقتصاد دانش بنیان و كارآفرینی موفق باشیم باید دانشگاه های به وظابف خود عمل كنند.
ستاری با اشاره به اینكه دانش هیچگاه با پول قابل خریداری نیست و پژوهش هایی كه با پول دولت انجام شود محصول مناسبی ندارد به اهمیت جلب مشاركت بخش خصوصی و حضور جوانان و استفاده از ایده های این نسل تاكید كرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری تاكید كرد: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان باید با برنامه ریزی مدون نسبت به اصلاح شیوههای اشتغالزایی گام های جدی برداشت و قطعا باید زیرساختها را اصلاح كرد.
ستاری خاطر نشان كرد: شرایط به گونه ای است كه دیگر كسب و كارهای سنتی نمی تواند جوابگوی اشتغال جوانان باشد و باید زمینه حضور و فعالیت نسل جوان را با فعالیت های جدید تولیدی فراهم كرد.
وی گفت: در دنیای كنونی بدون شك با اقتصاد متكی بر فروش نفت نمی توان در تولید و اشتغال و اهداف اقتصادی مورد نیاز كشور به موفقیت رسید و باید یك نگرش جدید در اقتصاد دانش بینان به وجود آید.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به اهمیت نوآوری و خلاقیت در بین جوانان برای تولید و اشتغال اشاره كرد و یادآور شد: یكی از بزرگترین خیانتها به فرزندان این است كه تلاش می شود همه استخدام شوند چون این هدف موجب از بین رفتن خلاقیت آنها می شود.
ستاری همچنین با اشاره به قیمت هر بشكه نفت خام گفت: اگر فرض شود فردی یك شیشه عطر از خارج از كشور 100 دلار خریداری كند، به این معناست كه چند هزار لیتر نفت خام از كشور خارج كرده است.
وی تصریح كرد: هم اكنون در محیط كسب و كار جدید 140 نوع خدمت در راستای اقتصاد دانش بنیان ارائه می شود و این خود زمینه ای برای رونق تولید و اشتغال و خدمت به مردم و كشور است.
به گزارش ایرنا، ستاری در سفر یك روزه به یزد از شركت های دانش بنیان واقع در شهرك صنعتی و پارك علم و فناوری بازدید كرد .
** مسئولان نگاه ویژه به اقتصاد دانش بنیان داشته باشند
همچنین استاندار یزد از اقتصاد دانش بنیان برای تولید و اشتغال به عنوان یك ضرورت یاد كرد و گفت : باید مسئولان دستگاه های اجرایی برای تحقق آن نگاه ویژه ای داشته باشند و دولت به جد برای توسعه استان و رونق تولید از شركت های دانش بنیان حمایت می كند.
به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی افزود:در یزد زیر ساخت های خوبی برای فعالیت در این عرصه با مشاركت مسئولان و حمایت های مادی و معنوی برای حضور جوانان علاقه مند فراهم است كه باید از فرصت موجود استفاده كرد.
استاندار یزد تصریح كرد: تعامل دستگاه های مختلف، فعالیت برای حضور بیشتر جوانان در میدان كار ، عمل و كارآفرینی و بهره گیری از فرصت های موجود نقش مهمی در اشتغال مولد و مفید دارد.
طالبی تصریح كرد: حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در یزد و بیان نیازها و طرح اولویت ها توسط فعالان اقتصاد دانش بنیان و شركت های این عرصه می تواند به اشتغال كمك كند.
در این جلسه تفاهم نامه احداث كارخانه فناوری در بافت تاریخی یزد بین معاون رئیس جمهوری و استاندار یزد امضا شد.
هماكنون 262 شركت در پارك علم و فناوری یزد مستقر است و افزون بر 900 شركت نیز از این مجموعه خارج شدند.
این استان بر پایه سرشماری آبان ماه سال 1395، یك میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد كه 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادیها زندگی میكنند.
7536/ 2047/
یزد - ایرنا - معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال پایدار در كشور در گرو بهره گیری از دانش روز و توجه به شركت های دانش بنیان و ایجاد زمینه مناسب برای مشاركت بخش خصوصی و ظرفیت جوانان است.