به گزارش ايرنا، حميد شكري روز چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهي سكونتگاه هاي غيررسمي و مناطق ويژه اجتماعي و توانمندسازي محلات حاشيه شهري مراغه افزود: اين طرح براي نخستين بار در آذربايجان شرقي و به صورت پايلوت در اين محلات مراغه اجرا مي شود.
وي ادامه داد: طرح توانمدسازي محلات حاشيه شهري مراغه تا شهريور سالجاري ادامه خواهد داشت.
شكري اضافه كرد: براي اين منظور، 364 خانوار در محله زينال آباد و 857 خانوار ساكن در محله انزاب براي احصاي مشكلات و اجراي اين طرح شناسايي شده است.
وي گفت: در اين راستا و با همكاري دستگاه هاي اجرايي و خدمات رسان، مشكلات اين مناطق شناسايي و برحسب نياز، ارايه خدمات در محلات حاشيه شهري افزايش خواهد يافت.
وي افزود: همچنين در زمينه فرهنگي و اشتغال زايي و نيز شناسايي علائق و نيز مهارت هاي موجود در اين محلات و مناطق، طرح هايي انجام مي شود.
وي ادامه داد: در راستاي ايجاد اشتغال در مناطق حاشيه شهري با بهره گيري از آموزش و مهارت آموزي، سعي مي شود كه آموزش به اشتغال و توليد تبديل شود.
وي اضافه كرد: اعطاي تسهيلات كم بهره و پشتيباني و حمايت از طرح هاي كارآفريني در اين محلات از اولويت هاي دستگاه هاي اجرايي و خدمات رساني شهرستاني است.
شكري از شناسايي 10 رشته مهارتي براي ايجاد اشتغال و توانمندسازي اين محلات خبرداد و افزود: قاليبافي، خياطي، بسته بندي، كمك هاي اوليه، بافندگي، رايانه و آي تي، تعميرات گوشي همراه، رشته هاي كشاورزي، صنايع دستي و ساختمان از رشته هايي هستند كه براي ايجاد اشتغال در اين زمينه ها، حمايت خواهد شد.
عضو كارگروه فرهنگي اجتماعي استانداري آذربايجان شرقي نيز در اين نشست با اشاره به اجراي طرح توانمندسازي محلات حاشيه شهر در مراغه به عنوان پايلوت استاني گفت: ساماندهي و رفع معضلات و مشكلات فرهنگي و اجتماعي محلات حاشيه شهري و ايجاد اشتغال پايدار در اين مناطق از اهداف اين طرح است.
رادپور افزود: اجرا و برگزاري كارگاه هاي مهارت آموزي و نيز حمايت از طرح هاي اشتغال زا و كارآفريني در كنار معرفي افراد مستعد به مراكز كاريابي از جمله راهكارهايي است كه براي ايجاد اشتغال در مناطق حاشيه شهري اجرا مي شود.
وي اضافه كرد: دستگاه هاي متولي امر و اجرايي نيز در اين راستا بايد برنامه ريزي ها و اقدامات خود را به استانداري و ستاد ساماندهي سكونتگاه هاي غيررسمي استان ارائه كنند.
به گزارش ايرنا، طرح توانمندسازي محلات حاشيه شهري مراغه توسط موسسه خيريه خواجه نصير به عنوان مجري، بهزيستي به عنوان متولي امر و فرمانداري مراغه به عنوان ناظر عالي در اين شهرستان اجرا مي شود.
هم اكنون حدود 55 هزار و 300 نفر از جمعيت 180 هزار نفري مراغه(حدود 30 درصد جمعيت شهري مراغه) در حاشيه شهر و سكونتگاه هاي غير رسمي سكونت دارند.
شهر مراغه به عنوان بزرگترين شهر آذربايجان شرقي بعد از تبريز با سه هزار و 120 هكتار، داراي حدود 180 هزار نفر جمعيت است، اين شهر در 127 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي و 607 كيلومتري تهران قرار دارد و در ابتداي دوران فرمانروايي ايلخانان مغول، پايتخت اين سلسله بوده است.
3077/7487/9880
مراغه - ايرنا - معاون استاندار و فرماندار شهرستان ويژه مراغه با اشاره به اجراي طرح توانمندسازي محلات حاشيه شهري در قالب ساماندهي سكونتگاه هاي غيررسمي در اين شهرستان گفت: اين طرح در دو محله زينال آباد و انزاب مراغه اجرا مي شود.