مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي آذربايجان غربي روز چهارشنبه در حاشيه اين بازديد در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در حال حاضر عمليات اجرايي واحد توليدي آلماني «دُهلر/Dohler» با 40 درصد پيشرفت فيزيكي در حال اجراست و فاز نخست آن تا تير 1398 به بهره برداري مي رسد.
علي عبدلي ادامه داد: هم اكنون عمليات خاكبرداري 50 هزار مترمربع از واحد توليدي آلماني به اتمام رسيده و مراحل اسكلت و نصب سوله آن در مراحل پاياني است.
وي بيان كرد: واحد توليدي دهلر در زميني به مساحت 70 هزار مترمربع و با 12 ميليون يورو سرمايه خارجي در شهريور سال 1397 در شهرك صنعتي فاز 3 اروميه كلنگ زني شد.
وي گفت: عمليات اجرايي اين طرح از دي ماه 1397 شروع شده است و در حال حاضر تامين ارز مورد نياز تنها مشكل اين واحد توليدي بوده كه در صورت مساعدت مسوولان اين مشكل نيز برطرف مي شود.
عبدلي اظهار داشت: شركت دهلر ايران با سرمايه گذاري بخش خارجي از كشور آلمان با استفاده از آخرين تكنولوژي روز، توليدكننده انواع كنسانتره و آبميوه است.
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي آذربايجان غربي با اشاره به نقش موثر استاندار آذربايجان غربي در جذب سرمايه گذار خارجي بيان كرد: اين سرمايه گذار با پيگيري و رايزني هاي محمد مهدي شهرياري، اين استان را براي سرمايه گذاري انتخاب كرده است.
وي با اشاره به اينكه واحد توليدي سنگين فلز از ديگر واحدهاي است كه امروز از آن بازديد شد، اضافه كرد: اين واحد بعد از پنج سال تعطيلي به مدار توليد بازگشته است.
وي ادامه داد: راه اندازي اين واحد توليد براي 25 نفر اشتغال ايجاد كرده و براي فاز توسعه اين واحد حدود 150 ميليارد ريال تسهيلات بانكي نياز است.
وي با اشاره به اينكه اين واحد توليدي در حال حاضر قطعت سنگ شكن را توليد و روانه بازار مي كند، بيان كرد: با راه اندازي فاز توسعه آن دينام الكتريكي توليد و براي 150 نفر اشتغال ايجاد مي شود.
وي در ادامه با اشاره به اينكه واحد توليدي نماكاران هزاره سوم از ديگر واحدهاي توليدي بود كه امروز مورد بازديد قرار گرفت، گفت: اين واحد توليدي چهارچوب هاي آلومينيومي و انواع نما ساختمان را در زميني به مساحت حدود 11 هزار مترمربع توليد و روانه بازار مي كند.
وي بيان كرد: براي راه اندازي اين واحد توليدي 200 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است و 351 نفر در اين واحد توليد مشغول فعاليت هستند.
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي آذربايجان غربي گفت: واحد توليدي اروم شمش سبلان از واحدهاي توليدي راكد بوده كه بعد از 2 سال با جذب 200 ميليارد ريال اعتبار به مدار توليد برگشته است.
عبدلي تاكيد كرد: اين واحد توان توليد يكهزار و 500 تن شمش فولاد را دارد و براي 60 نفر اشتغالزايي كرده است.
وي اعلام كرد: براي بهره برداري از فاز توسعه اين واحد توليد 300 ميليارد ريال تسهيلات لازم است و در اين صورت ميزان اشتغال آن به 200 نفر افزايش مي يابد.
وي ادامه داد: واحد توليدي صنايع فولاد فردوس باختر از واحدهاي مستقر در شهرك صنعتي فاز 3 اروميه بوده و با جذب 60 ميليارد ريال سرمايه در گردش به مدار توليد برگشته است.
وي اعلام كرد: اين واحد در زمينه ذوب آهن و تويلد انواع ميلگرد و تيرآهن فعاليت مي كند و روزانه 200 تن محصول را توليد و روانه بازار مصرف مي كند.
وي بيان كرد: 37 نفر در حال حاضر در اين واحد مشغول فعاليت هستند و اين ميزان قابل افزايش به 80 نفر است.
وي اعلام كرد: تسهيلات مورد نياز براي توسعه اين واحد توليدي 60 ميليارد ريال است.
به گزارش ايرنا به گفته استاندار آذربايجان غربي اين استان مهياي جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي بوده و تاكنون در اين استان 117 ميليون دلار سرمايه خارجي جذب شده است.
آذربايجان غربي از نظر صنعتي يكي از استان هاي كم برخوردار كشور به شمار مي رود اما با اجراي قانون خروج از ركود تدويني دولت تدبير و اميد، اقدامات خوبي در راستاي بازگشت واحدهاي توليدي و صنعتي اين استان به مدار توليد آغاز شده است.
در حال حاضر 25 شهرك و ناحيه صنعتي از 35 مورد مصوب آذربايجان غربي فعال بوده كه يكهزار و 100 واحد صنعتي را در خود جاي داده است و 20 درصد از اين واحدهاي توليدي با ظرفيت پايين فعاليت مي كند.
سازمان صنايع كوچك و شهرك هاي صنعتي ايران از شهريور 1384 فعاليت خود را آغاز كرد و بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي يك سازمان توسعه اي به شمار مي رود.
9918/7129
اروميه- ايرنا- محمد مهدي شهرياري، استاندار آذربايجان غربي امروز /چهارشنبه/ به همراه جمعي از مسوولان اين استان از واحدهاي توليدي اروم شمش سبلان، نماكاران هزاره سوم، صنايع فولاد فردوس باختر، سنگين فلز و دهلر ايرانيان مستقر در شهرك صنعتي فاز 3 اروميه بازديد كرد.