زهرا نژادبهرام روز جمعه در گفت گو با خبرنگار ایرنا افزود: زیست شبانه تهران كپی برداری از طرح های مشابه در شهرهای مختلف دنیا نبوده و این طرح بومی سازی شده با فرهنگ غنی ایرانی است.
وی ادامه داد: تجارب دهه اول ماه محرم و 30 روز ماه رمضان كه شهروندان به عزاداری، راز و نیاز و در عین حال شب زنده داری می پردازند نمونه این فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی است كه ظرفیت های مذكور این ایده را به مدیریت شهری داد تا طرح زیست شبانه را در پایتخت اجرا كنیم.
به گفته نژادبهرام، نام واقعی این طرح «حیات مدنی شهر در شب» است.
این عضو شورای شهر تهران تاكید كرد: افزایش نشاط عمومی جامعه، انتقال بخشی از ترافیك پایتخت به شب و ایجاد امنیت 3 محور و دغدغه اصلی مدیریت شهری در طرح زیست شبانه است.
وی با بیان اینكه طرح زیست شبانه در مناطق یك، 6 و هشت به صورت پایلوت در حال اجراست، گفت: گزارش ها از رضایت شهروندان و كسبه از اجرای این طرح خبر می دهد اما اصناف خواهان افزایش ساعت كاری هستند.
نژادبهرام با بیان اینكه استقبال شهروندان به ویژه در مناطق یك و 6 از این طرح مطلوب است، افزود: هماهنگی مطلوبی بین متولیان امر وجود دارد و با اجرای طرح زیست شبانه شب مردگی در این مناطق از بین رفته است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب راه درازی در پیش داریم.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران با بیان اینكه مركز مطالعات شهرداری مدت ها به لحاظ كالبدی و اجتماعی اجرای طرح زیست شبانه را بررسی كرد و اكنون به صورت پایلوت این طرح اجرا می شود، تاكید كرد: نحوه اجرای آن نیز توسط شهردارانی كه مناطق آنها میزبان زیست شبانه است به صورت مستمر رصد می شود.
نژادبهرام همچنین گفت كه پلیس و ماموران یگان حفاظت شهرداری تهران امنیت این طرح را به خوبی تامین كرده اند.
وی خاطرنشان كرد: طرح زیست شبانه به زودی در مناطق 2 و 20 شهرداری تهران اجرایی شود.
تهرام/9343//1348
تهران- ایرنا- عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران تاكید كرد: اجرای زیست شبانه پایتخت به لحاظ نام و عنوان ممكن است با طرح های مشابه در برخی كلانشهرهای دنیا مشترك باشد، اما به لحاظ كاركرد مطابق با فرهنگ اصیل ایرانی است.