بهروز زارع وامرزاني عصر چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: رفع كمبودها و تقويت شبكه هاي توزيع آب آشاميدني در روستاها با توجه به مصرف بالاي آب در ماه هاي گرم سال از اهداف اصلي مديريت آب و فاضلاب روستايي است.
مدير امور آب و فاضلاب روستايي شهرستان دامغان ادامه داد: با توجه به تجربه سال هاي گذشته، به منظور جلوگيري از بحران آب در فصل تابستان، تعويض لوله هاي آبده، اصلاح و بازسازي شبكه هاي توزيع، بررسي الكتروپمپ چاه ها و تعويض پمپ هاي ضعيف از ابتداي سال 98 انجام شد.
وي اظهار اميدواري كرد: با اجراي طرح هاي پيشگيرانه امسال با هيچ گونه كمبود آب آشاميدني روبرو نباشيم.
زارع وامرزاني گفت: هم اكنون آبرساني به روستاهاي منطقه سركوير دامغان شامل حسينيان، معلمان و سينَگ به وسيله تانكر انجام مي شود كه در هر مرحله، هفت هزار ليتر آب به اين منطقه منتقل مي شود.
وي اظهار داشت: آبرساني به اين روستاها با توجه به ميزان مصرف، دماي هوا و شلوغي منطقه، متفاوت است كه به صورت ميانگين هفته اي سه يا چهار مرتبه، اين آبرساني به وسيله تانكر از روستاي رشم به منطقه سركوير انجام مي شود.
مدير امور آب و فاضلاب روستايي شهرستان دامغان تصريح كرد: با منابع آبي موجود، محدوديت در بابت انتقال آب آشاميدني وجود ندارد و يك تانكر به منظور آبرساني سيار همواره در منطقه سركوير مستقر است كه پس از اطلاع مامور آب، آبرساني سيار انجام مي شود.
به گزارش ايرنا، در سرشماري سال 95 مشخص شد شهرستان دامغان 94 هزار و 190 نفر جمعيت دارد كه 72 هزار و 925 نفر جمعيت شهري و 21 هزار و 265 نفر جمعيت روستايي است؛ بيش از 80 درصد جمعيت روستايي دامغان از نعمت آب آشاميدني سالم برخوردار هستند.
منطقه سركوير در حدود 120 كيلومتري جنوب شهر دامغان در محور دامغان-جندق واقع شده است.
9856/6103
سمنان- ايرنا- مدير امور آب و فاضلاب روستايي شهرستان دامغان گفت: تقويت شبكه هاي توزيع و رفع معايب موجود با هدف اصلاح و جلوگيري از بحران آب آشاميدني در اين شهرستان انجام شد.