حسن خیریان پور روز شنبه در حاشیه نشست شورای برنامه ریزی استان مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ساری افزود: این واحدهای تولیدی و صنعتی برای رسیدن به مدار تولید از تسهیلات بسته رونق تولید مصوب ستاد تسهیل نیز بهره مند شدند.
وی اضافه کرد: در مجموع حدود ۱۶۹ واحد صنعتی در این استان که مدت بدهی برخی از اینها به بیش از یک دهه میرسید، به دلیل عدم توانایی مالکان در پرداخت بدهی به بانکهای عامل در تملک این بنگاههای اقتصادی قرار گرفتند.
وی اظهار داشت: در سال جاری در راستای حمایت از رونق تولید داخلی و براساس دستور استاندار مازندران، واحدهایی که قابلیت برگشت به تولید را داشتند، شناسایی و در اختیار سرمایه گذاران جدید قرار داده شد که حدود ۷۳ واحد تاکنون به سرمایه گذاران متقاضی واگذار شده است.
وی حداقل اشتغال موجود در هر یک از این واحدها را بیش از ۱۰ نفر بیان کرده است.
دبیرخانه کمیسیون هماهنگی بانکهای مازندران در سال گذشته میزان بدهی واحدهای تولیدی و صنعتی به بانکهای استان را افزون بر ۳۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد که بیشترین بدهی مربوط به واحدهای در تملک بود.
*** پرداخت تسهیلات رونق تولید به ۱۰۰ واحد صنعتی مازندران
معاون استاندار مازندران میزان تسهیلات بسته رونق تولید استان را برای سال گذشته حدود ۷ هزار میلیارد ریال اعلام کرد وگفت: در این مدت ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی به میزان ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بسته رونق تولید دریافت کردند.
خیریان پور اظهار داشت: بخشی از این تسهیلات در اختیار واحدهای تولیدی و صنعتی که از تملک بانکها خارج شدند، قرار داده شد.
وی هیچ اشاره به میزان تسهیلاتی که این واحدها دریافت کردند، نداشت.
در مازندران افزون بر سه هزار واحد تولیدی و صنعتی با حدود ۶۰ هزار نیروی کار وجود دارد که میزان سرمایه گذاری این واحدهای تولیدی و صنعتی افزون بر ۸۰ هزار میلیارد ریال اعلام شده است.
/۱۸۹۹/۶۹۸۲
نظر شما