استفاده از توان تولید ملی در تجهیزات مخابرات

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، استفاده از توان تولید ملی در تجهیزات مخابرات را از رویکردهای جدی این شرکت طی دو سال گذشته عنوان کرد.

مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران با حضور مدیران مخابرات و ناظرین روز یکشنبه در سالن خلیج‌فارس پژوهشگاه نیرو درحالی برگزار شد که برخی سهامداران نسبت به مشکلات موجود، اعتراضاتی داشتند.
گزارش عملکرد سال مالی منتهی به سال 97، بررسی صورت حساب‌های مالی، اتخاذ تصمیم در خصوص سود تصمیمی، حق جلسه اعضای کمیته‌های تخصصی، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی علی‌البدل برای سال 98 و انتخاب روزنامه کثیرالانتشار جزو مواردی است که در این مجمع به آن رسیدگی شد.
در این مراسم که با اختلاف‌نظر از سوی سهامداران و انتقاد آنها نسبت به عملکرد شرکت مخابرات همراه بود، مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ضمن دعوت کردن سهامداران به سکوت، خلاصه‌ای از گزارش یک ساله مخابرات را در این مجمع اعلام کرد.
او گفت: با توجه به مطرح بودن موضوع رونق ملی در سال 97 و 98، تلاش ما این بود که روی این بخش تمرکز کنیم و در عملکرد سال گذشته چهار حوزه را در نظر گرفتیم.
صدری در خصوص رتبه مخابراتی ایران در میان 229 کشور دنیا در حوزه‌های مختلف گفت: شرکت مخابرات توانسته به رتبه 9 تعداد مشترکین تلفن ثابت، رتبه 18 تعداد مشترکین تلفن همراه، رتبه 27 تعداد مشترکین پهن‌باند ثابت، رتبه 27 ضریب نفوذ تلفن ثابت، 105 ضریب نفوذ تلفن همراه، رتبه 88 ضریب نفوذ پهن‌باند ثابت و رتبه 99 ضریب نفوذ استفاده از اینترنت دست پیدا کند.
وی با اشاره به خدماتی مانند تامین خدمات برای سازمان فناوری و دیگر مجموعه‌ها، افزایش سهم ترافیک داخلی، رشد ترافیک از 1500 به بالای سه هزار ترابایت در روز توسط مخابرات افزود: در خصوص مسائل مالی شرکت مخابرات سال گذشته توانست وام‌های دریافت شده با بهره‌های بالا را تسویه و برخی را به وام‌هایی با بهره‌های پایین تبدیل کند.
صفری افزود: در سال گذشته سعی کردیم در پروژه‌های بزرگی که در برنامه کاری‌مان داشتیم، از توان دانشمندان داخلی استفاده کنیم و قطعا در آینده نیز این مسیر را در راستای رونق تولید ملی ادامه خواهیم داد.
در ادامه گزارش مالی آمده که شرکت مخابرات در میان یکصد شرکت برتر توانسته رتبه نخست در میزان فروش و درآمد، رتبه 3 بالاترین ارزش افزوده، رتبه 4 بیشترین سودآوری، رتبه 5 بالاترین ارزش بازار را کسب کرده است.   
 طبق آمارهای موجود، در سال 97 تعداد مشترکین تلفن ثابت به بیش از 29 میلیون، مشترکین ای.دی.اس.ال بهره‌برداری شده به بیش از 5 میلیون رسیده که تعداد مشترکین فعال آن بیش از 4 میلیون کاربر است.


حدود 20 میلیارد تومان صرفه جویی سالانه حاصل از تجمیع، طراحی و پیاده سازی زیرساخت انبار داده، ایجاد زیرساخت اگریگیتوری و ارائه خدمات مشارکتی، طراحی و پیاده‌سازی سرویس آزمایشی 118 هوشمند، بهسازی و تحول در درگاه‌های تماس، پرتال و درگاه‌های پرداخت، یکپارچه و متمرکز کردن CRM تلفن ثابت DSL/FTTx و خدمات تجاری، پیاده‌سازی سیستم متمرکز OSS باند پهن و یکپارچه‌سازی با CRM و اکانتینگ، یکپارچه و متمرکز سیستم صدور صورتحساب کلیه مناطق با راهکار ایرانی، پیاده‌سازی سیستم ثبت خرابی و پرداخت قبض با کد دستوری 2020 از طریق تلفن همراه و طراحی و توسعه سیستم Bit Stream و ارائه وب سرویس‌های مورد نیاز FCP ها جهت یکپارچگی از دیگر مواردی بود که مجید صدری در گزارش خود به آن اشاره کرد.
در انتهای جلسه صورت‌های مالی برای تصویب به رای گذاشته شد، حضار در جلسه به این مسئله واکنش‎هایی داشتند که مدیرعامل شرکت مخابرات از آن‌ها خواست در انتهای مراسم به صحبت در این خصوص بپردازند.


در ادامه بنا شد مبلغ ۴۱۶ ریال سود برای هر سهم صاحبان سهام مخابرات توزیع شود.


 مهدی صفری رئیس مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده صاحبان سهام پس از صحبت‌های صدری و ارائه گزارش عملکرد ملی این شرکت توسط بازرس قانونی ختم جلسه را اعلام کرد.
تنش‌ها در سالن همچنان ادامه داشت و نمایندگان و بازنشستگان مخابرات دست از اعتراض برنداشتند.
مدیران مخابرات نیز بر اساس قولی که داده بودند، پس از پایان مجمع به سوالات معترضان پاسخ دادند.
یکی از درخواست‌های مهم این بود که آیین نامه‌ای که 9 سال قبل تصویب شده را اجرایی کنند. یکی از حضار گفت: 9 سال قبل که شرکت مخابرات را تحویل گرفتند، آیین نامه‌ای به تصویب رسید. درخواست ما این است آیین‌نامه مصوب آن سال، در خصوص بازنشستگان و کارمندان اجرایی شود.
علمی *9207* 1055


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha