جعفر ربیحاوی سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح تاکنون 140 مورد بازدید از مساجد و اماکن متبرکه، 200 مورد بازدید از محلهای تولید زولبیا و بامیه، قنادیها و مراکز فروش آش و حلیم به عمل آمد.
وی افزود: در بازرسی های انجام شده 12 واحد متخلف به دادگاه معرفی شده و برای 79 واحد صنفی نیز اقدام قانونی انجام شد.
ربیهاوی از انجام هشت هزار و 600 مورد کلرسنجی و 350 مورد نمونهبرداری میکروبی آب از سامانههای آبرسانی شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان اشاره کرد و بیان داشت:در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی نیز یک هزار و 300 مورد بازرسی با تجهیزات پرتابل سنجش و پایش شده است..
ربیحاوی از شهروندان خواست هنگام تهیه موادغذایی به اطلاعات درجشده بر روی کالا دقت و موارد مشکوک را به سامانه 190 اطلاع دهند.
طرح سلامت رمضان تا پایان ماه مبارک ادامه داشته و در این طرح کارشناسان بهداشت محیط نسبت به پایش و کنترل موادغذایی عرضهشده و همچنین مراکز و اماکن تهیه و توزیع موادغذایی در تمام ساعات روز و ایام تعطیل و در محلهای برگزای مراسم افطار و سحر به ویژه برای شبهای قدر با دقت و تاکید اقدام میکند.
به گزارش ایرنا 607 هزار نفر از خدمات 30 مرکز شهری، 18 مرکز روستایی، 132 خانه بهداشت و 12 پایگاه سلامت در شهرستان های زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره مند هستند.
3015/6068
نظر شما