به گزارش ایرنا، «سعید فرخی» روز سه شنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی، افزود: پایش و شناسایی مشکلات واحدهای تولیدی بخش کشاورزی و صنعتی باید در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
وی ادامه داد: حفظ و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تنها با توسعه هدفمند صنایع محقق می شود و باید حمایت از صنایع داخلی جنبه عملیاتی به خود گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی بیان کرد: مشارکت کارآفرینان در ایجاد اشتغال و رونق تولید و توسعه صنعت از سال های گذشته در استان مرکزی بیشتر شده و امروز باید با پیش بینی تسهیلات و امکان سنجی بازار فروش، در حفظ و بقای صنایع تلاش کرد.
فرخی اظهار داشت: تامین نیازهای مالی واحدهای تولیدی با استفاده از ظرفیت بانک های دولتی و خصوصی از موارد مهم حمایت از تولید است که بانک ها نیز باید در این مسیر نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
وی اظهار داشت: ارایه تسهیلات رونق تولیدبه زودی در استان کلید می خورد و واحدهای صنعتی، کشاورزی، معدنی و خدماتی می توانند با نام نویسی در سامانه بهین یاب از این تسهیلات در راستای به روز رسانی عوامل تولید و یا سرمایه در گردش استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی اضافه کرد: بیش از ۱۵ هزار و ۵۲۲ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید پارسال به ۲ هزار و ۱۴۷ واحد تولیدی تزریق شد که بر اساس تحقیقات سازمان صمت استان نقش مهمی در حفظ و ایجاد اشتغال داشته است.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.
۳۰۱۷/۶۰۱۳/