به گزارش ایرنا، سید حسن میرعماد روز پنجشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: اکنون میزان ذخایر شکر در استان یک هزار و ۸۰۰ تن و میزان ذخیره شکر خام ۱۱ هزار تن است.
وی ادامه داد: استان سمنان مشکلی در تأمین کالای اساسی ندارد و با افزایش جوجه ریزی مشکلی در تأمین گوشت مرغ و نیز تولید گوشت قرمز وجود ندارد.
وی ابراز داشت: براساس بررسیهای انجام شده ،۶ هزار و ۵۰۰ تن برنج، پنج هزار و ۱۰۰ تن ذرت، چهار هزار و ۲۰۰ جو، یک هزار و ۸۵۰ تن کنجاله سویا و ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن گندم در انبار استان سمنان ذخیره شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: برداشت گندم در این استان تا ۱۰ روز آینده آغاز میشود.
میرعماد اضافه کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۲ هزار و ۲۶۴ تن برنج با قیمت تصویب شده در تنظیم بازار هر کیلو گرم ۷۴ هزار ریال بین خانوارها توزیع شده است.
وی خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته اطلاع رسانی ارتقای دانش عمومی خانوادهها در بحث تنظیم بازار نقش مؤثر در کنترل بازار دارد چرا که در مواقع التهاب بازار، مردم به دلیل نداشتن آگاهی کافی و با هجوم برای خرید موجب گرانی بیشتر میشوند.
میرعماد اظهار داشت: در زمانی که قیمت مرغ بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار ریال بود، مصرف روزانه به ۴۰ تن میرسید و صف بود و اکنون قیمت مرغ پایین آمده مصرف در کمال ناباوری کاهش یافته و در حدود ۲۶ تا ۲۷ تن است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: برآیند بررسیها حاکیست مردم در گرانی بیشتر برای خرید هجوم میآورند و این ناشی از فقدان دانش عمومی است و این مهم باید در جامعه آموزش داده شود.
به گزارش ایرنا، در نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان درباره اختلاف قیمت گوشت در شهرستانهای مختلف استان مانند دامغان و شاهرود، ایجاد بازارچههای موقت و دائمی برای کنترل قیمت میوه، ساز و کار ارتقای دانش عمومی اقتصاد خانواده و جلوگیری از افزایش قیمت کالا و موادغذایی در بازار بحث و تبادل نظر شد.
۷۳۴۲/۷۴۰۸