به گزارش ایرنا، محمد حسین شهسوار عصر شنبه در جمع اصحاب رسانه، افزود: ارزش ریالی این قرارداد بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال برآورد میشود که نقش مهمی در تسریع روند تولید در هپکو دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر این سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور در صدد تشکیل یک ستاد بحران برای امداد رسانی هنگام بروز بلایای طبیعی در نقاط مختلف کشور است که قرار است ماشین آلات مورد نیاز این ستاد که بیش از ۳۰ دستگاه است، از هپکو اراک تأمین شود.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک اظهار داشت: دهیاریهای استان مرکزی بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار تجهیز در اختیار دارند که رایزانی های لازم برای مشارکت در تامین ماشین آلات مورد نیاز از سوی هپکو اراک انجام شده است.
شهسوار اضافه کرد: شهرداری اراک مقداری مطالبه از هپکو اراک دارد و شهرداری منطقه یک این شهر نیز به چندین ماشین آلات راهسازی نیازمند است که مقدمات پرداخت بدهیهای هپکو با شهرداری با ماشین آلات و همچنین تأمین نیازهای شهرداری منطقه یک نیز از سوی هپکو فراهم شده است.
وی افزود: مدیریت هپکو اراک در گذشته نمایندگان فروش این شرکت را کمرنگ کرده بود که دعوت این نمایندگان و واگذاری اختیارات و اعتبارات هر چه بیشتر به آنها در دستور کار مدیریت جدید هپکو قرار گرفته چرا که برای فروش و بازاریابی مطلوب نیاز زیادی به فعالیت این بخش احساس میشود.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک بیان کرد: کارکنان و بازنشستگان هپکو چند ماه حقوق معوقه از سالهای ۱۳۹۴ و ۹۵ دارند که در نشست اعضای هیأت مدیره مصوب شد از مرداد ماه امسال تا ۲۴ ماه مجموع معوقات کارکنان و بازنشستگان پرداخت شود.
شهسوار اظهار داشت: شرکت هپکو اراک در طول یکسال گذشته هیچ بدهی به تأمین اجتماعی و اداره کل امور مالیاتی استان ندارد و بدهکاریهای گذشته نیز تقسیط و در حال پرداخت است.
وی مجموع بدهکاری هپکو اراک را به بانکهای مختلف کمتر از یک هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تمامی این بدهیها به زودی تقسیط و در زمان مقرر پرداخت میشود.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک در خصوص قرارداد تامین ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه ماشین آلات با وزارت راه و شهرسازی نیز گفت: امسال یک میلیارد یورو برای حفظ اشتغال در کشور اختصاص داده شده که بر اساس اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، اعتبار تحقق قرارداد هپکو اراک از این محل قابل پرداخت است.
شهسوار در خصوص تسهیلات ۹۰۰ میلیارد ریالی هپکو اراک که از مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور است نیز گفت: تا کنون ۳۱۰ میلیارد ریال از این تسهیلات دریافت شده و ۵۹۰ میلیارد ریال باقی مانده نیز برای واردات مواد اولیه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: آخرین تسهیلات هپکو در مهرماه پارسال پرداخت شد و بعد از آن به خصوص در سه ماه گذشته تمامی هزینههای این واحد تولیدی و حقوق و مزایای کارکنان از محل فروش و سرمایه داخلی هپکو تأمین شده است.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
این شرکت ۲۵ نوع ماشین آلات راه سازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
۳۰۱۷/۳۰۷۵
۳۰۱۷/