مریم بیدخام عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر ایجاد فرآیندی ساده برای صدور مجوز سمنها، افزایش کمی و کیفی سازمانهای مردم نهاد در استان نشان دهنده نگاه مثبت دولت به مشارکتهای اجتماعی است.
وی با بیان اینکه توانمندسازی سمنها در حوزههای مختلف اجتماعی همواره مورد تاکید قرار دارد، اظهار داشت: نظارت بر عملکرد این نهادهای مدنی طبق دستورالعمل وزارت کشور با هدف رفع موانع و همچنین توانمندسازی آنها صورت میگیرد و استان قزوین در این رابطه پیشگام است.
بیدخام به رعایت برخی اصول برای افزایش کیفی سمنها پرداخت و تشریح کرد: حضور در کارگاههای آموزشی، ارائه گزارش عملکرد، برگزاری مجمع در بازه زمانی مشخص و ارائه طرحهای اجتماعی مرتبط با حوزه فعالیت از مهمترین اقداماتی است که برای افزایش کیفی امور باید مورد توجه سمنها قرار گیرد.
این مسئول تصریح کرد: بارها تاکید شده که یک سمن زمانی میتواند موفق باشد که طرحی را به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی ارائه دهد و لازم است این مهم مورد اهتمام جدی سمنها قرار گیرد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین یادآور شد: نقش سازمانهای مردم نهاد در کاهش آسیبهای اجتماعی بی بدیل است و امروزه بدون کمک این سازمانهای مردم نهاد نمیتوان به حل مشکلات اجتماعی اقدام کرد.
حدود ۲۰۰ سمن در استان قزوین در بخشهای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و … مجوز فعالیت دریافت کرده اند.
۶۱۰۱*۹۹۲۵
قزوین - ایرنا - مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت: تاسیس سازمان های مردم نهاد (سمن ها) در استان به لحاظ اهمیت و کارکرد آنها همواره با نگاه حمایتی و مساعدتی صورت گرفته است.