مجتبی سلیمانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: شناساندن ظرفیتهای لجستیکی منطقه به فعالان و دست اندر کاران این حوزه و فراهم ساختن محیط تخصصی جهت تبادل نظر مسؤولان محلی و ملی در راستای تمرکز زدایی از این صنعت در کشور از جمله اهداف برگزاری این میز است.
وی افزود: میز ملی لجستیک ایران به گونهای طراحی و برنامهریزی شده که به صورت ماهیانه در یکی از مراکز و قطبهای لجستیکی کشور به میزبانی دستگاه مسوول لجستیک منطقه برگزار شود.
وی ادامه داد: در این میز ملی علاوه بر بررسی چالشهای مراکز و شرکتهای لجستیکی منطقه و مباحثه افراد متخصص در این حوزه به منظور ارائه راهکار در جهت حل آنها، فرصتها، تهدیدها، نقاط ضعف و قوت در بخش لجستیک منطقه با حضور خبرگان این حوزه، بررسی و سیاستهای مناسب برای خنثی کردن اثر تهدیدها ارائه می شود.
مدیر راه اندازی طرح لجستیک منطقه آزاد ماکو گفت: این برنامه ۲ روزه از صبح دوشنبه / ۲۷ خرداد / با پرواز تهران - ماکو از فرودگاه مهرآباد آغاز شده و در روز نخست شاهد برگزاری میز ملی لجستیک (شامل سخنرانیها و پنل تخصصی) و بازدید از ظرفیتهای لجستیکی منطقه از جمله دهکده لجستیک ماکو و گمرک بازرگان خواهیم بود.
در روز دوم نیز میهمانان و شرکتکنندگان به بازدید از جاذبههای گردشگری و بوم گردی منطقه خواهند پرداخت.
منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستانهای ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است.
منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.
۷۱۳۲/۲۰۹۳
نظر شما