به گزارش روز یکشنبه دانشگاه پیام نور، محمدعلی کریمی در خصوص شرایط این ثبت نام اظهار کرد: متقاضیان به عضویت در کمیسیون های تخصصی شورای عالی عتف باید ضمن شناخت از ساختار دولت، مجلس و دستگاه های اجرایی کشور، دارای سابقه فعالیت های اجرایی حرفه ای در حوزه پژوهش و فناوری باشند.
وی افزود: داوطلبان همچنین باید آشنا به ساختار سیاست گذاری حوزه پژوهش و فناوری، علاقمند به عضویت در کمیسیون های تخصصی و دارای حداقل مرتبه دانشیار از لحاظ علمی باشند.
کریمی ادامه داد: متقاضیان با مراجعه به پایگاه اینترنتی دبیرخانه شورای عالی عتف به آدرس www.atf.gov.ir درخواست عضویت خود را ثبت کنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور یادآور شد: شورای عالی عتف در سال ۱۳۸۳ با هدف ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سیاست گذاری کلان اجرایی تشکیل شد؛ به موجب قانون مصوبه های این شورا پس از ابلاغ ریاسیت جمهوری برای همه دستگاه های اجرایی کشور لازم الاجراست.
وی تصریح کرد: سیاست گذاری و برنامه ریزی های کلان کشوری، حمایت و تامین منابع حوزه های علوم، تحقیقات و فناوری، پایش و همچنین ارزیابی از جمله وظایف شورای عالی عتف به شمار می رود.
به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور، این شورا متشکل از ۹ کمیسیون تخصصی با اعضای حقوقی و حقیقی است که برای یک دوره ۴ ساله انتخاب می شوند و در حوزه های تخصصی به ارائه مشاوره های تخصصی می پردازند.
کریمی تاکید کرد: دبیرخانه شورای عالی عتف به منظور ارتقای کیفیت، ترمیم و انتخاب اعضای جدید کمیسیون های تخصصی، اقدام به جذب صاحب نظران از مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان کرده است.
یادآور می شود؛ داوطلبان واجد شرایط عضویت در این کمیسیون حداکثر تا روز چهارشنبه ۲۹ خرداد ماه جاری فرصت ثبت درخواست در پایگاه را دارند.
دانام **۹۴۸۴** 1200