سرهنگ تقی کبیری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مهمترین دلیل افزایش میزان واژگونی خودرو در محورهای ارتباطی استان سمنان یکنواخت و کویری بودن جادهها و توجه نکردن راننده وسلیه نقلیه به جلو است.
وی خاطر نشان کرد: سالانه بیش از ۲۰ میلیون مسافر و گردشگر از محورهای ارتباطی استان سمنان تردد میکنند که باید از این ظرفیت باید برای جذب گردشگر بهره برد.
رئیس پلیس راه استان سمنان با بیان اینکه گردشگری جادهای یکی از راهکارهای مؤثر برای کاهش سوانح رانندگی در محورهای استان است، گفت: ۶۵ درصد سوانح رانندگی در جادههای سمنان از نوع واژگونی است.
کبیری تصریح کرد: جاده تهران-مشهد در محدوده استان سمنان نیازمند طراحی و نصب جلوههای ویژه است و با این راهبرد میتوان از یکنواختی جادهها جلوگیری کرد.
وی اضافه کرد: فرهنگ سازی گستردهای در سالهای گذشته برای کاهش سوانح رانندگی در جادههای استان انجام شده است و به حداقل رساندن تلفات در محورهای استان نیازمند عزم ملی است.
رئیس پلیس راه استان سمنان ادامه داد: رفع نقاط حادثه خیز سمنان نیازمند اعتبار است و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان برای ترمیم این نقاط تلاش کنند.
۶۶۰ کیلومتر از مسیر اصلی ۸۶۰ کیلومتری تهران - مشهد در استان سمنان واقع شده که سالانه دستکم ۱۵ میلیون زائران رضوی از این محور تردد میکنند.
۷۴۰۸/۶۱۰۳/۷۳۳۹