به گزارش ایرنا، تیم فوتبال نساجی مازندران که یک هفته قبل از پایان فصل هیجدهم لیگ برتر وارد حاشیهها شده بود با پایان فصل عملاً به باشگاهی نیمه تعطیل تبدیل شد و سرنوشت تیم برای فصل نوزدهم لیگ برتر فوتبال در هالهای از ابهام قرار گرفت. با بالا گرفتن اختلافات بین یکی از مالکان باشگاه و مربی تیم و دستور اخراج او که در نهایت به برکناری سرپرست تیم نساجی منجر شد، حاشیهها در نساجی بالا گرفت و مالکان تیم هم از بی میلی برای تیم داری خبر دادند.
با جدا شدن کادر فنی از باشگاه، نساجی به تیمی بدون سرپرست، بدون مدیرعامل و بدون سرمربی تبدیل شد. تعداد زیادی از بازیکنانش هم به خاطر پایان قرارداد عملاً از این تیم جدا شده محسوب میشوند و با این حساب نساجی در شرایط نگران کنندهای قرار گرفت.
استاندار مازندران که پیش از این نیز دغدغههای فوتبالی و ورزشی اش دیده شده بود، پیگیر برگزاری جلسهای با مالکان باشگاه شد. ابتدا قرار بود که این نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با حضور مالکان، مدیرکل ورزش و جوانان و ۲ نماینده قائم شهر، جویبار و سوادکوه در مجلس به میزبانی استانداری مازندران برگزار شود. «عبدالله رضیان» نماینده مردم قائمشهر نیز برای حضور در این نشست از ساری عازم تهران شد، اما حضور نیافتن یکی از مالکان باعث شد که این جلسه برگزار نشود.
تا اینکه عصر روز گذشته جلسهای با حضور برادران حسین زادگان، یعنی استاندار و مدیرکل ورزش و جوانان مازندران و ۲ مالک باشگاه نساجی در تهران برگزار شد و حاشیهها در مسیر کمرنگ شدن قرار گرفتند.
جلسه طولانی و مفصل نماینده عالی دولت با مالکان باشگاه از نگاه او و ۳ مهمانش خروجی بسیار خوبی داشت. قرار شد که مالکان باشگاه با جدیت و تمام توان برای آماده سازی نساجی در فصل نوزدهم دست به کار شوند. هواداران نساجی که تیم محبوب شأن تعطیلات نیم فصل را نیز به خاطر همین حاشیهها و اختلافات از دست داده بود، پیش از اینکه بار دیگر فرصت را از دست بدهد، با ورود مجدد و جدی استاندار امیدوار شدهاند که با انتخاب کادر فنی و مدیرعامل و سرپرست، زمان باقیمانده تا لیگ نوزدهم به خوبی و با دستاوردهای مفید سپری شود.
**جلسه حل اختلاف
نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار که یک روز پیش از این جلسه در نشست خبری خود مسائلی را درباره حاشیههای باشگاه نساجی و مدیریت در این تیم مطرح کرده بود، با بیان اینکه نساجی دغدغه همه ورزش دوستان مازندران و به ویژه مردم قائم شهر است، به خبرنگار ایرنا گفت: مسائلی در بحث اداره تیم وجود داشت که با توجه به دو مالکیتی بودن تیم طبیعی است. کش و قوسهایی بین مالکان وجود داشت و من هم ۲ روز پیش اظهاراتی درباره همین مسائل مدیریتی داشتم که از سر دغدغه خودم و هواداران نساجی بود. اما خوشبختانه در جلسه دیروز استاندار با مالکان باشگاه نتایج خوبی حاصل شد و همان اتفاقی که هواداران انتظار داشتند رقم بخورد افتاد.
عبدالله رضیان افزود: بلافاصله پس از جلسه در تماسهای تلفنی جداگانه با استاندار، مدیرکل ورزش و جوانان و ۲ مالک باشگاه، در جریان خروجی مطلوب و رضایت مالکان باشگاه و دو مسئول استان قرار گرفتم. با میانجیگری استاندار، توافقهای خوبی نیز بین ۲ مالک باشگاه حاصل شد.
وی اظهار داشت: نگاه و انتظار ما هم این بود که استاندار به عنوان مدیر ارشد استان به این ماجرا ورود کند و به ماجرای نساجی پایان دهد. خوشبختانه همین اتفاق هم افتاد. مالکان نیز توقعاتی در زمینه حمایتهای ملی و استانی داشتند که استاندار به دو سرمایه گذار باشگاه قول مساعدت داد. نتیجه این شد که توافق شد با حضور و همراهی هر دو مالک باشگاه، نساجی به خوبی مدیریت شود و آماده سازی تیم برای فصل بعد اعم از جذب کادر فنی و بازیکنان و انجام اردوی آماده سازی در دستور کار قرار بگیرد.
رضیان با بیان اینکه به همه هواداران نساجی نوید و امید حضوری قدرتمند از نساجی در لیگ نوزدهم را میدهیم، خاطرنشان کرد: ما هم در کنار تیم و هواداران هستیم و برای کمک به مالکان باشگاه که تاکنون زحمات زیادی برای تیم ریشه دار و قدیمی فوتبال مازندران کشیدند از همه ظرفیتها استفاده خواهیم کرد.
**بر مدارِ میانجیگری
اما آنچه که در کنار جلسه خیلی خوب ارزیابی شده دیروز از نگاه استاندار و مالکان باشگاه برای هواداران ابهاماتی را ایجاد میکند، تکراری بودن این جلسه است. در تعطیلات نیم فصل لیگ هیجدهم نیز با آشکار شدن اختلافات بین مالکان باشگاه و بلاتکلیفی نساجی برای نیم فصل دوم، استاندار جلسهای را با حضور مدیرعامل سابق و مستعفی نساجی و دو مالک باشگاه در تهران برگزار کرد که خروجی آن نشست نیز خوب ارزیابی شده بود. در واقع آن جلسه تأثیرگذار هم بود. چرا که نساجی بلافاصله به شرایط آرامش رسید و سرمربی و کادر فنی هم برای تیم انتخاب شدند و توانست نیم فصل دوم را با شرایطی مناسب آغاز کند. اما چند هفته بعد باز هم شرایط مثل گذشته شد تا اینکه استاندار ناچار شود این بار با حضور برادرش که مدیر ارشد حوزه ورزش استان است، همان جلسه را تکرار کند. حالا نگرانی هواداران نساجی این است که شاید اختلافها باز هم در میانه فصل سراغ نساجی بیایند.
نماینده مردم قائم شهر در مجلس درباره تکراری بودن این نشست و خروجی آن با توجه به ورود استاندار در دی ماه سال گذشته به ماجرای اختلافات مالکان باشگاه نساجی گفت: به هر حال نساجی باشگاهی خصوصی است و هزینههای زیادی دارد. مالکان هم میلی به وجود این مسائل و اختلافات ندارند. ما قدردان زحمات شأن هستیم و میدانیم که در شرایط کنونی اقتصادی اینکه اشخاصی حقیقی برای ورزش یک استان به این شکل هزینه کنند چقدر ارزشمند است. هدف اصلی این بود که مسیر برای فعالیت مالکان باشگاه هموار شود و شاهد بروز مجدد این اختلافات نباشیم. به نظر میرسد که این هدف هم تا حدودی محقق شده است.
**ضلع چهارم
دقیقاً یک سال پیش در این روزها که نساجی هنوز در هیجان صعود قرار داشت، تمام توان مدیریتی استان برای تجهیز استادیوم نساجی به کار گرفته شده بود تا نساجی نخستین دیدار لیگ برتر را در زمین خانگی برگزار کند. علاوه بر استانداردسازی ورزشگاه، یکی از اقداماتی که یک سال پیش در همین روزها آغاز شده بود، ساخت سکوی جدید در ضلع شرقی استادیوم بود که ظرفیت ورزشگاه را بیش از ۵ هزار نفر افزایش داد. آن زمان اعلام شد که سکوی ضلع شرقی استادیوم تا آغاز نیم فصل نخست ساخته میشود و در تعطیلات نیم فصل دوم هم سکوی ضلع غربی ساخته خواهد شد تا استادیوم وطنی در هر ۴ طرف دارای سکوی تماشاگران شود. اما تعطیلات نیم فصل برای نساجی به حاشیهها گذشت و تا پایان فصل هم سکوی ضلع غربی ایجاد نشد. حتی برخی تجهیزات زیرساختی استادیوم نیز تکمیل نشده که هم اکنون در حال اجراست تا این ورزشگاه فصل نوزدهم را اگر بدون سکوهای غربی قرار است میزبانی کند، از نظر زیرساختی مشکلی نداشته باشد.
نماینده قائم شهر در مجلس با اشاره به درخواست برخی هواداران مبنی بر ساخت سکوی تماشاگران در ضلع غربی ورزشگاه نیز گفت: با توجه به درخواست هواداران، پیگیر این موضوع هم هستیم اما شرایط کشور و مسائل اقتصادی چالشهایی برای اجرای این پروژه ایجاد کرده است. با این حال در پیگیریها به این موضوع هم توجه داریم و امیدواریم که بتوانیم اعتباراتی را مانند سال گذشته برای ایجاد یک سکوی جدید در استادیوم وطنی جذب کنیم.
رضیان درباره دغدغه هواداران برای تکمیل زیرساختهای استادیوم شهید وطنی تا پیش از لیگ نوزدهم نیز گفت: اخیراً هم من و هم استاندار بازدیدهای جداگانه ای از استادیوم شهید وطنی داشتیم. تقریباً عمده کارها انجام شده و جزئیاتی از مجموعه باقی ماند. پیمانکار مشغول فعالیت است و قول داده که تا دو ماه آینده و پیش از آغاز لیگ نوزدهم، کارها را تمام کند. هفته آینده هم نشستی با وزیر ورزش و جوانان داریم که در مورد همین موضوع و جذب اعتبارات مذاکراتی خواهیم داشت.
وی افزود: تاکنون برای بهسازی و تجهیز استادیوم وطنی حدود ۱۱ میلیارد تومان هزینه شد و به گفته پیمانکار و بر اساس برآوردها با نزدیک به ۲ میلیارد تومان دیگر تمام زیرساختهای استادیوم اعم از سالنها و فضاهای رفاهی و خدماتی آماده میشود. قول داده شد که تا شروع فصل نوزدهم این نارساییها و نواقص برطرف شود. خوشبختانه استاندار هم پیگیر است و قول داده که تا فصل نوزدهم استادیوم وطنی آماده شود.
**فرصتی که می سوزد
به هر حال نساجی در حالی که فهرست بازیکنان مد نظر تیمهای لیگ برتری برای جذب مهرهها آماده شده و از ۱۵ خرداد نیز فصل نقل و انتقالات آغاز میشود، هنوز در گام نخست برای از سرگیری فعالیت مالکان و تشکیل هیأت مدیره و جذب کادر فنی است. احتمالاً بخش زیادی از زمان فصل نقل و انتقالات نیز به همین دلیل برای نساجی از دست میرود. فعلاً هواداران باید منتظر انتخاب سرپرست، مدیرعامل و کادر فنی باشند و پس از آن به جذب بازیکنان برای فصل جدید فکر کنند. حالا که اختلافات کنار گذاشته شده، مالکان باشگاه به سرعت باید برای ترمیم تیم و جذب کادر فنی اقدام کنند؛ چرا که نساجی زمانی برای از دست دادن ندارد.
۹۹۲۷/۱۸۹۹
نظر شما