به گزارش ایرنا، داریوش اسماعیلی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در سیرجان افزود: نیاز به توسعه اکتشاف معدنی فولاد به شدت در کشور وجود دارد زیرا در سال ۱۴۰۴ بنا داریم ۵۵ میلیون تن فولاد تولید کنیم و برای تحقق این امر سالانه به ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن نیاز داریم.
وی با تاکید بر ضرورت ورود بخش خصوصی به حوزه اکتشافات کشور اظهار داشت: شرکت های معدنی بزرگ شبیه گل گهر سیرجان با فعالیت اصولی و فنی و تشکیل کنسرسیوم ها مجموعه کشور را مورد اکتشاف قرار دهند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبارات شرکت گل گهر سیرجان نشان می دهد توان اکتشافات فولاد تمامی کشور را دارا است.
وی ادامه داد: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان می تواند در حوزه استخراج کشور مفید واقع شود و تا سال ۱۴۰۴ باید ظرفیت استخراج ایران به ۲ برابر افزایش یابد که این امر تنها با کمک بخش خصوصی محقق می شود.
اسماعیلی تصریح کرد: مسئولان شهرستان سیرجان و استان کرمان شرکت معدنی و صنعتی گل گهر را به عنوان مجموعه ای ملی و حتی بین المللی درنظر بگیرند.
**کارگروه اجرایی نقشه راه معادن کشور تشکیل شد
اسماعیلی اضافه کرد: ۱۱۴ نفر از نمایندگان مجلس عضو فراکسیون معدن هستند و تهیه نقشه راه معدن و صنایع معدنی برای نخستین بار در کشور در حال اجرا است.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور ادامه داد: برنامه چهار ساله وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنایع معدنی برنامه ریزی شده که امیدواریم اقدامات اینچنینی به دیگر وزارت خانه ها نیز تسری یابد.
وی افزود: سال گذشته دبیرخانه تعامل دولت و مجلس شورای اسلامی در بخش معدن و صنایع معدنی کشور تشکیل شد و پنج معاونت وزارت صمت، هیات رئیسه فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی و بیش از ۱۵ تشکل بخش خصوصی این دبیرخانه را تشکیل دادند و در این راستا برای ترسیم نقشه راه تاکنون یکهزار نفر - ساعت صرف شده است.
وی بیان کرد: نقشه راه معدن و صنایع معدنی کشور ۲۵ شهریورماه سال ۹۷ توسط وزیر صنعت و معدن و تجارت سابق ابلاغ شد.
اسماعیلی گفت: اکنون کارگروه اجرایی نقشه راه معادن و صنایع معدنی کشور تشکیل شده و بر این اساس معادن و صنایع ساماندهی می شوند.
وی از تمامی افراد موثر در توسعه صنعت و معدن کشور به خصوص مجموعه گل گهر تقدیر کرد و گفت: نقشه راه معدن و صنایع معدنی در نگاه کارشناسی می تواند جایگزینی برای نفت کشور شود.
**شرکت گل گهر مرکز پژوهش های آهن کشور را تشکیل دهد
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور افزود: شرکت گل گهر سیرجان باید با تحقیق، توسعه و پژوهش های کاربردی، بزرگترین مرکز پژوهش های آهن و سنگ آهن را داشته باشند و دانشگاه کرمان در ورود تکنولوژی روز در صنعت مس و آهن می تواند مشارکتی موثر داشته باشد.
وی عنوان کرد: برای رقابت در سطح بین المللیضروری است که با تکنولوژی روز دنیا آشنا شد و همچنین هوشمندسازی در معادن کشور باید اتفاق افتد.
اسماعیلی بیان کرد: تا یکسال آینده معدن کشور به صورت هوشمند اداره خواهد شد و شرکت گل گهر سیرجان باید به این حوزه توجه داشته باشد.
وی افزود: طرح های توسعه ای که در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان آغاز شده با قدرت بیشتری ادامه یابد و مجلس به عنوان مجموعه ملی به این شرکت در اجرای طرح ها کمک خواهد کرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت های بزرگ از جمله گل گهر سیرجان به پروژه انتقال آب از دریای عمان توجهی جدی داشته باشند که در موعد مقرر یا زودتر از موعد به سرانجام برسد.
وی تاکید کرد: مسئولان ملی در بخش های آموزشی، پژوهشی و تعریف طرح های توسعه ای به شرکت گل گهر کمک خواهند کرد که انتقال تجربه و آموزش ها در دیگر بخش های معدنی تسری یابد.
همچنین در این آیین از خدمات ناصر تقی زاده مدیرعامل سابق شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان تقدیر و جمشید ملارحمن به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد.
۷۴۲۰/ ۵۰۵۴
نظر شما