به گزارش ایرنا، علی مکرمی روز سه شنبه در جریان بازدید از مراکز یادگیری محلی شهید جواد محمدی اداره سواد آموزی تکاب افزود: در چند سال اخیر میزان تولید صنایع دستی توسط بانوان هنرمند تکاب از جمله سوادآموزان افزایش یافته، از این رو برای ایجاد رونق اقتصادی ناشی از توانمندی بانوان لازم است زمینه ورود آنان به بازار کار و فروش محصولات میسر شود.
وی بیان کرد: تلاش می کنیم فضای مناسب و نمایشگاه دائمی برای ارائه و عرضه تولیدات و صنایع دستی بانوان سواد آموز تکاب نیز ایجاد شود.
فرماندار تکاب اظهار داشت: خوداشتغالی و مهارت آموزی بانوان سوادآموز اقدام خوبی است که در چند سال اخیر در کنار فعالیت های سوادآموزی به آن توجه خاصی شده و در این شهرستان نیز گسترش یافته است.
مکرمی با بیان اینکه نهضت سوادآموزی هدیه نظام جمهوری اسلامی و یادگار ماندگار امام خمینی (ره) است، ادامه داد: گسترش فعالیت های سواد آموزی در بخش های مختلف و توجه به امور تولید صنایع دستی و فعالیت های جانبی از جمله کتابخوانی، از نقاط قوت و قابل اتکای سواد آموزی در تکاب به شمار می رود.
به گزارش ایرنا، فرماندار تکاب در جریان از بازدید از کلاس ها و کارگاه های خوداشتغالی و صنایع دستی و نشست های کتابخوانی، از مراکز یادگیری محلی شهیدان جواد محمدی و سیروس ژیانی اداره سواد آموزی و نمایشگاه صنایع دستی بانوان سواد آموز نیز دیدن کرد.
به گزارش ایرنا هم اینک بیش از ۸۰۰ نفر سواد آموز با تدریس ۱۵۰ نفر آموزش دهنده از کلاس ها و دوره های مختلف سواد آموزی در تکاب بهره مند می شوند.
۷۵۱۴/۶۱۸۵/۲۰۹۳
مهاباد - ایرنا - فرماندار تکاب با اشاره به رونق تولید صنایع دستی در این شهرستان گفت: ادارات و دستگاه های اجرایی زمینه عرضه و فروش تولیدات دستی بانوان سوادآموز این شهرستان را در بازار فراهم کنند.
نظر شما