حجتالاسلام و المسلمین غلامحسین رنجبر روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اقدامهایی برای دریافت زکات فطر توسط افراد ناشناس که ممکن است سودجو باشند انجام شد بنابراین با توجه به اینکه از نظر شرعی به همه کس نمیتوان زکات فطریه را داد توصیه ما به مردم این است که فریب فضای مجازی را نخورند.
وی با بیان اینکه پرداخت زکات فطریه امری شرعی است، اضافه کرد: توصیه دیگر ما به شهروندان این است که زکات فطریه را به افراد و نهادهایی که مجوز شرعی و قانونی ندارند، ندهند زیرا وجوهات شرعی مردم باید به مقصد و به دست مستحق برسد.
رئیس ستاد زکات استان اصفهان با اشاره به اینکه این ستاد برای ایجاد سه هزار و ۵۰۰ پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مناطق مختلف استان برای کمیته امداد، بهزیستی، خیریهها و مساجد مجوز صادر کرده است، گفت: بر اساس مصوبه ستاد زکات استان در محل مصلای اصفهان حدود ۱۰۰ پایگاه فقط برای بهزیستی و کمیته امداد ایجاد شده است تا نمازگزاران با مراجعه به این پایگاهها زکات خود را پرداخت کنند.
وی تصریح کرد: صندوقهای پرداخت زکات با چهار رنگ متفاوت برای پرداخت زکات عام، زکات سادات، کفاره عمد و کفاره غیر عمد تعبیه شده است تا مردم در پرداخت وجوهات شرعی دچار اشتباه نشوند زیرا هریک از این وجوهات در هزینه کرد مسائل شرعی خاص خود را دارد.
حجتالاسلام رنجبر با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۳ میلیارد ریال زکات فطر در استان اصفهان جمع آوری شد، بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده و ساماندهی امور مربوط به دریافت این وجوهات شرعی حتی در روستاهای استان پیش بینی میشود امسال حداقل ۱۵ میلیارد ریال زکات فطر در استان جمع آوری شود.
۲۰۹۳/۶۰۲۶/
نظر شما