"مجید صابر" سفیر ایران در جمهوری قزاقستان در این دیدار با اشاره به روابط همه جانبه و دیرینه میان دو کشور اظهار داشت: همکاریهای دو کشور در زمینههای مختلف خوب و رو به توسعه است و در زمینههای علمی و دانشگاهی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است گرچه این میزان از همکاریها کافی و رضایت بخش نیست.
وی همچنین با اشاره به تجربیات ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در زمینههای تحقیقیاتی و علمی و همچنین شمار بالای دانش آموزان، دانشجویان و استادان مبرز ایرانی، تبادل استاد و دانشجو را یکی از موضوعات مهم در توسعه همکاریهای دانشگاهی عنوان کرد و درخصوص برگزاری دورههای مشترک و کنفرانسهای علمی اعلام آمادگی نمود.
"صابر" با اشاره به امضای یادداشت تفاهم همکاری میان دانشگاه شهید بهشتی ایران و مرکز همکاریهای بینالمللی وزارت آموزش قزاقستان (بولاشاک) همکاری میان دانشگاههای دو کشور را خوب توصیف کرد و اظهار داشت: آمادگی داریم تا یادداشت تفاهم جامع علمی و دانشگاهی میان دو کشور را در سفر آتی وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری ایران به قزاقستان به امضا برسانیم.
وی همچنین با اشاره به همکاری میان دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه الفارابی و همچنین همکاری میان دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه ملی اوراسیا در زمینههای مختلف، بر گسترش همکاریها میان دیگر دانشگاههای دو کشور تأکید کرد.
شمشیدینووا وزیر آموزش و علوم قزاقستان نیز ضمن ابراز خشنودی از توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی میان دو کشور اظهار داشت: همکاریهای علمی و دانشگاهی دو کشور همسایه باید ارتقا یابد.
وی افزود: درحال حاضر برخی از دانشگاههای قزاقستان دارای رتبههای خوب بین المللی هستند و آمادگی داریم تا در زمینه تبادل استاد و دانشجو و همچنین فعالیتهای مشترک میان مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی همکاری کنیم. وزیر اموزش و علوم قزاقستان همچنین بر همکاری میان دو کشور در حوزه فناوریهای دانش بنیان تأکید نمود.
در این دیدار همچنین درخصوص مسائل مورد علاقه دو طرف از جمله، امضای سند همکاریهای علمی و دانشگاهی، سفر وزرای علوم دو کشور و همچنین نحوه مشارکت قزاقستان در نخستین اجلاس مجمع نوآوریهای آسیا- اقیانوسیه که از ۲۰ تا ۲۲ خرداد ماه در تهران برگزار خواهد شد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
شبک **آساق **۱۳۹۲
نظر شما