حمیدرضا دانش شهرکی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، سطح زیر کشت گل محمدی در این استان را ۶۲۰ هکتار برآورد کرد و اظهار داشت: از این میزان ۲۵۰ هکتار بارور میباشد.
وی ترویج و آموزش به بهره برداران را دلیل افزایش سطح مزارع بارور گل محمدی از ۲۰۰ هکتار سال گذشته به ه ۲۵۰ هکتار در سال جاری دانست.
معاون بهبود امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، افزایش بارشهای بهاری و مساعد بودن آب و هوا را از دیگر دلایل افزایش تولید محصول گل محمدی اعلام کرد.
وی از توزیع نهال و توسعه ۴۰۰ هکتار ا ز باغات گل محمدی استان در سال ۹۷ را یادآور شد و تاکید کرد؛ با توجه به کم آبی و افت منابع آبهای زیرزمینی استان، کشت گیاهان کم آب در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
به گفته وی، فصل برداشت گل محمدی در استان تا یک ماه آینده ادامه دارد و با برنامه ریز ی های انجام شده حدود ۳۰ تن از محصول تولیدی در استان فرآوری و گلاب گیری می شود و ۶۲۰ تن مابقی به استان یزد ارسال میشود.
دانش تصریح کرد: سال گذشته برای حمایت و توسعه از کشت گل محمدی حدود ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار به بهره برداران پرداخت شد.
بیشترین کشت گل محمدی در شهرستان های فارسان، شهرکرد و بروجن انجام میباشد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی، دامی، شیلات و طیور با ۶۶ هزار بهره برداری به عنوان قطب کشاورزی کشور محصوب میشود.
۶۱۹۹/۶۰۲۱
نظر شما