علی اصغر محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به بارشهای خوب بهاری، پیش بینی میشود میزان عملکرد کشاورزان در برداشت جو با افزایش ۲۰ درصدی همراه باشد.
وی با بیان اینکه کشت جو در شهرستان میامی به ۲ صورت آبی و دیم انجام میشود، افزود: ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار جو آبی و چهار هزار و ۵۰۰ هکتار جو دیم امسال در نقاط مختلف شهرستان کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه نخستین برداشت جو در روستاهای بخش مرکزی و حومه شهر میامی از مناطق گرمسیری انجام میشود، اظهار داشت: به تدریج در اوایل تیرماه برداشت جو از مزرعههای مناطق سردسیری کالپوش نیز آغاز میشود.
محمدی با اشاره به پیش بینی برداشت ۱۵ هزار تن جو از زمینهای کشاورزی شهرستان میامی افزود: استفاده از نهادههای استاندارد در زمان کشت و بارندگیهای مناسب بهاری از عواملی است که باعث افزایش تولید نسبت به سال گذشته میشود.
وی تصریح کرد: نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی، ارائه مشاوره به کشاورزان و هماهنگی با دستگاههای مسئول و بهره گیری از تمامی امکانات و ظرفیتهای شهرستان ضروری است.
محمدی گفت: کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی با ثبت اطلاعات کشاورزان در سامانه جامع پهنه بندی، بر روند برداشت محصول نظارت کامل خواهند داشت و با معاینه فنی کمباینها قبل از شروع به کار و هنگام برداشت ازریزش گندم و وارد آمدن خسارت به کشاورزان جلوگیری میکنند.
محمدی از آمادگی پنج مرکز خرید در شهرستان خبر داد و افزود: این مراکز کار خرید گندم و جو را به صورت شبانه روزی انجام میدهند.
شهرستان میامی به خاطر آب و هوای مناسب و بارشهای جوی مطلوب، قطب کشاورزی استان سمنان بوده و در تولید چند محصول مانند چغندر قند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول استان را دارد.
شهرستان میامی به خاطر شرایط آب و هوایی خوب و خاک حاصلخیز بیشترین تولید محصولات کشاورزی استان را به خود اختصاص داده است.
به طور معمول ۷۰ درصد جو تولیدی استان در شهرستان میامی تولید میشود و در سال زراعی جاری ۶ هزار و ۹۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان زیر کشت جو رفته است.
میامی در شرق استان سمنان، با ۲ بخش مرکزی و کالپوش و ۴۹ روستا بیش از ۴۰ هزار تن جمعیت دارد که ۸۸ درصد آنها در روستاها به کشاورزی، باغداری و دامداری اشتغال دارند.
۷۴۰۸ / ۶۱۶۷/۷۳۵۷