لیدا رفعتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بازدید از اماکن متبرکه و مساجد با یک هزار و ۱۴۱ فقره و بازرسی از محل های تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینی های سنتی با ۹۴۶ مورد، بیشترین میزان بازدید ها را به خود اختصاص داده اند.
وی اضافه کرد: همچنین با توجه به اهمیت بررسی وضعیت شیرینی فروشی ها و کارگاه های قنادی، ۸۷۱ مورد بازرسی از این مکان ها صورت گرفت.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: افزایش استقبال و فروش آش و حلیم در ماه رمضان موجب زیر ذره بین قرار گرفتن این واحدها و انجام ۳۹۶ مورد بازرسی از آنها شد.
رفعتی از انجام ۱۲۷ مورد بازرسی از اماکن بین راهی استان خبر داد و اضافه کرد: دستگاهها همچون تعزیرات و دامپزشکی نیز بهداشت محیط را در بازرسیها یاری میکردند که ۳۶۰ مورد از این بازرسیها به صورت مشترک بود.
وی گفت: با توجه به اهمیت سلامت آب ۸۴۸ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و ۱۲ هزار و ۱۴۹ مورد کُلرسنجی انجام شد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام ۳۶۱ مورد نمونه برداری مواد غذایی و سه هزار و ۶۱۱ مورد سنجش با بهره گیری از تجهیزات پرتابل بازرسی را از دیگر فعالیت های صورت گرفته برشمرد.
رفعتی افزود: با اجرای طرح سلامت رمضان ۱۱ تن و ۷۵۴ کیلوگرم موادغذایی فاسد و خارج از چرخه مصرف در همدان کشف و معدوم شد.
۷۵۲۶/۲۰۸۷
نظر شما