۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۷
کد خبرنگار: 1600
کد خبر: 83346132
T T
۰ نفر
استاندار: بانک ها از بخش تولید کردستان بیشتر حمایت کنند

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان با تاکید بر لزوم افزایش میزان مصارف به منابع بانک ها، از آنها خواست با تعصب خاص نسبت به بخش تولید و صنایع این استان عمل کرده و حمایت بیشتری در این حوزه داشته باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ بهمن مرادنیا روز یکشنبه در اولین جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان در سال ۹۸ گفت: در کردستان صنایع بزرگ نداریم و صنایعی مانند پتروشیمی و لاستیک هم کاری با این استان ندارند سایر صنایع هم ضعیف هستند و به کمک بانک‌ها نیاز دارند که باید از آنها حمایت کرد.
وی با تاکید بر اینکه مستندات معوقات و بازپرداخت تسهیلات بانکی نشان می‌دهد مردم کردستان مردمی نیستند که بخواهند پول بانک‌ها و دولت را بخورند از بانک‌ها خواست در پرداخت تسهیلات جسورانه تر عمل کنند.
مرادنیا همچنین از گله مندی تولیدکنندگان و بخش خصوصی نسبت به عدم همکاری بانک‌ها گفت و اضافه کرد: برای توسعه استان به تحول نیاز داریم و این تحول نه در خارج بلکه باید در داخل استان ایجاد شود.
استاندار کردستان در خصوص گلایه بانک‌ها از اینکه برخی افراد که تسهیلات را از بانک‌های دولتی دریافت و در بانک‌های خصوصی سپرده گذاری می‌کنند، توصیه کرد بانک‌های استان طی نامه‌ای به ریاست جمهور این نوع مشکلات شأن را مطرح کنند.
وی با اشاره به اینکه در کردستان پیمانکاران یا جهت اخذ تسهیلات به بانک‌ها مراجعه نمی‌کنند و یا بانک‌ها به آنها تسهیلات پرداخت نمی‌کنند، به بانک‌ها پیشنهاد کرد از ظرفیت پیمانکاران پروژه‌های عمرانی بیشتر استفاده کنند.
مرادنیا همچنین بلاتکلیفی ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر را متذکر و خواستار تعیین تکلیف این واحدها شد و افزود: با ارائه راهکار در راستای تعیین تکلیف این واحدها، هم بخشی از مشکلات مردم حل می‌شود و هم تسهیلات پرداختی به این واحدها باز پرداخت می‌شود.
وی از همه بانک‌های استان کردستان خواست راهکاری ارائه دهند تا سهم نیم درصدی استان از منابع و مصارف بانکی کشور حداقل به یک درصد افزایش یابد.



فیروزی: منابع بانکی استان باید در راستای رونق تولید صرف شود


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز با اشاره به فراوانی ظرفیت‌های تولید و توسعه در استان، اظهار داشت: منابع بانکی استان باید در راستای رونق تولید صرف شود.


حسین فیروزی این جلسه را مهمترین جلسه استان برای حمایت از رونق تولید در سال مزین به این نام دانست و تاکید کرد: از همه بانک‌های استان انتظار حمایت‌های بیشتر از واحدهای تولیدی را داریم.
وی با اذعان به اینکه اقتصاد کردستان متناسب با ظرفیت‌های استان نیست، افزود: ما ۲ درصد جمعیت کشور را داریم اما فقط نیم درصد منابع بانکی را داریم که معتقدیم منابعی بیش از این در اختیار مردم قرار دارد اما خارج از استان سپرده گذاری شده و باید راهکاری بیابیم تا بتوانیم منابع مالی مردم را بیشتر جذب بانک‌های استان کنیم.
معاون اقتصادی استاندار کردستان نسبت کل مطالبات معوق استان را ۶/۴ درصد عنوان کرد و این رقم اندک را نشانه خوش حسابی مشتریان کردستانی نسبت به کل کشور دانست.
فیروزی با تاکید بر اینکه همه ارکان حاکمیت باید برای رونق تولید برنامه داشته باشند، از مدیران بانک‌ها خواست با نظرخواهی از کارشناسان و مشتریان بانکی فعال در حوزه تولید به دنبال راهکارهای رونق و حمایت از تولید باشند.
وی اضافه کرد: برای رونق تولید باید حول سه محور تلاش کنیم، اول اینکه واحدهای راکد تولید و اشتغالزایی را شناسایی و برای هرکدام نسخه جداگانه بپیچیم، در محور دوم تعداد زیادی از واحدهای تولیدی استان با پایین‌تر از ظرفیت واقعی و کامل در حال فعالیت هستند که کمک به افزایش و رونق تولید این واحدها، کشور را در تحقق اقتصاد مقاومتی یاری می‌کند.
معاون استاندار کردستان در تشریح محور سوم با اشاره به اینکه تعداد زیادی از مشتریان بانکی تمایل دارند واحد تولیدی جدیدی ایجاد کنند، گفت: هیچکس راضی نیست بانک‌ها مطالبات خود را از مشتریان پس نگیرند اما ۲ دسته مشتری داریم، یکی واحدهایی که به چرخه تولید باز نخواهند گشت و دیگری واحدی که در حال فعالیت و تولید است اما به حمایت نیاز دارد
وی با بیان اینکه ما خواهان حمایت از تولید و اشتغال هستیم، نه افزایش معوقات بانکی، یادآور شد: بازرگانی و توسعه صادرات هم مشمول حمایت‌های بانکی می‌شود بنابراین صادر کنندگان نمونه هم مشمول دریافت تسهیلات رونق تولید هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ رسته از فعالیت‌های اقتصادی استان در حوزه‌های مختلف شایسته حمایت است، افزود: از همه بانک‌ها انتظار حمایت داریم و امیدواریم نسبت مصارف به منابع به خصوص در جهت رونق تولید به ۱۲۰ درصد برسانیم.


۹۱۰۲


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha