خداداد غریب پور رئیس هیات عامل سازمان ایمیدرو و حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور تفاهمنامه همکاری را روز دوشنبه در محل ایمیدرو امضا کردند.
غریب پور پیش از امضای این تفاهمنامه یاداور شد: ایمیدرو کشور را برای توسعه همکاری های آموزشی و پژوهشی به ۱۰ قطب تقسیم بندی کرده که این مهم با توجه به ظرفیت استانها و دانشگاهها مورد توجه قرار دارد.
سازمان ایمیدرو پارسال برای تهیه ۹۰ پایان نامه در بخش معدن و صنایع معدنی حمایت مالی کرد که این مهم امسال نیز دنبال می شود.
رئیس هیات عامل سازمان ایمیدرو افزود: فعالیت تیمی واحدهای صنعتی با مجموعه های علمی امروز به عنوان یک ضرورت در دستور کار قرار دارد و انتظار می رود در شرایط حساس فعلی یک گام جدی با همکاری جهاد دانشگاهی به منظور توسعه فعالیت های آموزشی – پژوهشی برداشته شود.
وی گفت: پیشینه کارهای علمی – تحقیقاتی نشان می دهد در این ارتباط فعالیت ها نقش اثربخش نداشتند، یا هدفمند نبودند و به یک نتیجه موثر نرسیدند، اما ایمیدرو برای توسعه فناوری در بخش معدن وصنایع معدنی همکاری های گسترده علمی – پژوهشی را با مراکز ذیربط دنبال می کند و اکنون با جهاد دانشگاهی به این موضوع می اندیشد.
امروز سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با تکیه بر بومی سازی، توسعه تولید و توانمند سازی مجموعه های تولیدی را در چارچوب فعالیت های تحقیقاتی با محوریت نقشه راه معدن دنبال می کند.
غریب پور تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با روحیه جهادی از همکاری با ایمیدرو استقبال کرد و در این زمینه پیشقدم شد و پس از ۲ ماه بررسی های کارشناسی، مفاد تفاهمنامه آماده و امروز به مرحله امضا رسید و پس از آن پیش بینی می شود به مرحله قرارداد و بازدهی لازم منجر شود.
حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم اظهار داشت: یکی از اهداف و وظایف اصلی این نهاد انجام تحقیقات کاربردی است و تاکنون برای مس خاتون آباد و سرچشمه (کرمان)، ذوب آهن اصفهان و آلومینیوم که بیشتر در زمینه تجهیزات بود، پروژه هایی اجرا کرده است.
وی خاطرنشان ساخت: جهاد دانشگاهی ۲۰ درصد از پروژه های خود را در قالب کمک و بیشتر در حوزه پزشکی به مورد اجرا گذاشته و ۸۰ درصد بقیه با رویکرد درآمدی بوده و در بخش مهندسی پروژه ها علمی و فناورانه و کاربردی است.
طیبی ابراز امیدواری کرد که جهاد دانشگاهی بتواند با اجرای طرحها و پروژه های مورد نیاز در بخش معدن وصنایع معدنی بتواند به بازدهی مطلوبتر این بخش کمک کند.
وی تاکید کرد: این نهاد از تبدیل تفاهمنامه به قرارداد استقبال می کند و اجرایی شدن تلاش ها می تواند به رونق تولید در کشور بینجامد و انتظار می رود ایمیدرو همپای جهاد دانشگاهی به پیاده سازی این برنامه کمک کند.
تفاهمنامه بین سازمان ایمیدرو و جهاد دانشگاهی در پنج محور اساسی تدوین شده که آموزش و بومی سازی فناوری از جمله مفاد آن محسوب می شود.
سازمان ایمیدرو تفاهمنامه هایی را تاکنون با برخی از دانشگاه های کشور از جمله تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر در چارچوب نقشه راه معدن امضا کرده است.
اقتصام ۱۵۵۹* ۳۰۶۳
نظر شما