مؤسس مؤسسه روزنه زندگی شاهوار در گفت و گو با ایرنا گفت: این نمایشگاه به همت بانوان صنعت گر شهرستان شاهرود در قالب ۱۱ غرفه برپا شده است.
کیمیا حجی با بیان اینکه این مؤسسه به مدت چهار ماه فعالیت خود را در خصوص کمک به قشر آسیب دیده اجتماعی آغاز کرده است، افزود: این نمایشگاه با به نمایش گذاشتن صنایع دستی و دستآوردهای بانوان در جهت بازاریابی محصولات آنان راهاندازی شده است.
وی، نداشتن امنیت شغلی را یکی از مهمترین دلایل پیشرفت نکردن بانوان صنعتگر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر نبودن مکان مشخص و مخصوص برای بانوان باعث شده تا آنان نتوانند به راحتی محصولات خود را در معرض فروش قرار دهند.
مؤسس مؤسسه روزنه زندگی شاهوار خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه جواهرات، زیورآلات، نقاشی روی پارچه، ویترای، چاپ باتیک، گلیم، نمد، سفال و سرامیک، چرم دست دوز، شیرینی خانگی و طب سنتی در قالب ۱۱ غرفه توسط بانوان به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه از ۲۰ تا ۲۵ خرداد ۹۸ صبحها از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در نگارخانه کادر سفید، رو به روی مدرسه قلعه صدوقی ۱۰ دایر است.
یکی از مزایای گستردگی و تنوع اقلیم در شهرستان شاهرود، گوناگونی بیشمار آثار هنری و صنایع دستی مردم این خطه از شمال شرق کشور است.
از شمال تا جنوب این شهرستان، صنعتگران به تولید انواع کالاهای هنری و دست ساز مشغول هستند.
بافت گلیم، جاجیم و دست بافتههای سنتی، نمدمالی، معرق و منبت کاری، قلم زنی و مسگری و سوزن دوزی از جمله دیگر تولیدات صنعتگران شاهرودی است که در سالهای گذشته توانسته جای خود را در میان آثار دیگر هنرمندان کشور پیدا کند.
یکهزار و ۶۰۰ صنعتگر در بیش از ۴۲ رشته صنایع دستی در شاهرود فعالیت میکنند، بیشتر این افراد را بانوانی تشکیل میدهند که سرپرست خانوار بوده و گذران زندگی برای آنان در گرو فروش محصولاتی است که روزها و ساعتها برای ساختشان زحمت کشیدهاند.
۷۳۵۹/۶۱۰۳