به گزارش ایرنا، حسین کاغذلو روز دوشنبه در بازدید از واحدهای تولید صنایع دستی شهرستان ورامین که به مناسبت بیستم خرداد، روز جهانی صنایع دستی انجام شد اظهار داشت: تولید صنایع دستی، یکی از ظرفیتهای مغفول در حوزه اشتغال و تولید ثروت در جامعه است، ظرفیتی که اگر به درستی از آن استفاده شود موجب رونق اقتصادی در هر منطقه میشود.
وی افزود: شهرستان ورامین با داشتن بیش از یک هزار هنرمند صنایع دستی، یکی از قطبهای مهم تولید این محصولات در استان تهران محسوب می شود و تنوع تولید صنایع دستی با توجه به ظرفیت هر منطقه، نشان از نفوذ این هنر در ورامین دارد.
وی گفت: روستای احمدآباد وسط ورامین، در تولید سفال، سرآمد استان تهران است و محصولات تولیدی در این روستا به دلیل جنس خاک مرغوب، از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
کاغذلو افزود: با راه اندازی دهکده سفال شهرستان ورامین در روستای احمدآباد، فعالیت واحدهای فعال در این حوزه ساماندهی شده و تمامی روستاییان در این فعالیت سهیم میشوند ضمن اینکه مرکزی مهم برای عرضه سفال استان تهران در ورامین راه اندازی میشود.
وی گفت: شهرستان ورامین قطب مهم تولید فرش استان تهران محسوب میشود و نقشه میناخانی ورامین با ثبت جهانی، ظرفیت شهرستان را در تولید فرش بیشترکرده است، محصولی که به بسیاری از کشورهای اروپایی صادر میشود.
فرماندار ورامین افزود: هنرمندان فعال در کارگاههای شیشه گری شهرستان ورامین نیز با تولید محصولات فاخر، این شهرستان را به قطب مهم تولید این محصول تبدیل کردهاند و بسیاری از تولیدات شهرستان به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر میشود.
وی تأکید کرد: مسئولان موظفند تا با حمایت از فعالان عرصه صنایع دستی، زمینه توسعه فعالیت آنان را فراهم کنند تا هنرمندان نیز با افزایش کیفیت محصولات خود، در افزایش میزان صادرات محصولات غیر نفتی سهیم باشند.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
تهرام/۷۲۵۴
نظر شما